آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۱۱۲

نمایشگاه هفته پژوهش در دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد برپا شد

رئیس دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد از پریایی نمایشگاه هفته پژوهش این دانشگاه در یاسوج خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، رضا یوسف وند عصر دیروز در نشست خبری از برپایی نمایشگاه هفته پژوهش در دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: نمایشگاه هفته پژوهش توسط این دانشگاه به منظور ترویج فرهنگ پژوهش، ایجاد فضای تعامل بیشتر بین فعالان عرصه های علمی و معرفی و ارائه طرح ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد از 25 آذر ماه در دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج برپا شده است.


مصلحی، مدیر پژوهشی این دانشگاه و مدیر اجرایی نمایشگاه هفته پژوهش نیز در این نشست با اشاره به ضرورت برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای علمی دانشگاهی، گفت: برگزاری نمایشگاه در فضای آموزشی دانشگاه فرصتی است که روح پژوهش در جوانان که سرمایه های اصلی انقلاب اند را شکوفا می کند و در جهت تولید ایده و تبلور فکر در دانشجویان کمک شایانی می نماید.


وی با اشاره به مهم ترین فعالیت های پژوهشی دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد گفت: برگزاری همایش ملی «اسلام و ایتام» برای اولین بار در کشور و همچنین همایش های «جهاد اقتصادی» و «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» از مهمترین دستاوردهای پژوهشی دانشگاه پیام نور در سال گذشته بود و هم اکنون نیز دبیرخانه همایش ملی «ولایت فقیه و بیداری اسلامی» در این دانشگاه فعال است و دریافت مقالات تا 25 دی ماه ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار