رئیس دانشگاه آزاد ساری گفت: در دنیای امروز اهمیت قدرت علمی از قدرت نظامی هم بیشتر است و با توجه به گستردگی تحریمهایی که علیه کشور داریم، استقلال ایران وابسته به پژوهش است.
کیومرث نیازآذری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، در حاشیه بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش، تصریح کرد: هفته پژوهش نماد بعد علمی و دانش محوری دانشگاه و روز وحدت نماد بعد فرهنگی، معنوی و اجتماعی حوزه و دانشگاه است .
وی افزود: پژوهش به معنای شناسایی و رفع نیازهای علمی کشور متناسب با وضعیت موجود است.
رئیس دانشگاه آزاد ساری ادامه داد: در دنیای امروز اهمیت قدرت علمی از قدرت نظامی هم بیشتر است و با توجه به گستردگی تحریمهایی که علیه کشور داریم، استقلال ایران وابسته به پژوهش است .
نیازآذری خاطرنشان کرد: نوشتن مقاله یک بعد تحقیق و تولیدات علمی است و بعد دیگر، رفع نیازهای کشور از طریق تحقیقات کاربردی و تجاری سازی آن است که با توجه به تحریمهای موجود باید توجه بیشتری نسبت به این مسئله داشته باشیم.
وی با اشاره به فعالیت های پژوهشی این دانشگاه، چاپ 250 مقاله در مجلات ISI، چاپ 200 مقاله در مجلات علمی پژوهشی و ISC، چاپ 300 مقاله در مجموعه مقالات کنفرانسهای بینالمللی و ملی، چاپ فصلنامه علمی پژوهشی مهندسی کامپیوتر (JACR)، چاپ فصلنامه علمی پژوهشی علوم تربیتی (فناوری اطلاعات و ارتباطات در علوم تربیتی) و چاپ فصلنامه علمی پزشکی (سلامت خانواده) را بخشی از اقدامات و فعالیت های پژوهشی دانشگاه آزاد ساری ذکر کرد.
رئیس دانشگاه آزاد ساری کسب مقام اول تیم رباتیک این دانشگاه در جشنواره خوارزمی و مسابقات بینالمللی دانشگاه امیرکبیر و کسب 12 مدال طلا، نقره و برنز در مسابقات بینالمللی اختراعات توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان را بخشی از موفقیت های دانشگاه آزاد ساری در پنج سال گذشته عنوان کرد.
نیازآذری ادامه داد: برگزاری بیش از 20 همایش ملی، منطقهای و استانی، فعالیت 14 انجمن علمی، ادبی و هنری در گروههای مختلف، عضویت 280 محقق و نخبه در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، انجام 180 طرح پژوهشی توسط اساتید هیئت علمی و 85 طرح پژوهشی در دست اجرا از دیگر فعالیت های پژوهشی این واحد دانشگاهی است.
وی با اشاره به ایجاد زیرساخت ها و تهیه امکانات مورد نیاز برای انجام فعالیت های پژوهشی و علمی در دانشگاه آزاد ساری در پنج سال اخیر تصریح کرد: با راهاندازی مجتمع مجهز آزمایشگاهی و کارگاهی با مساحت 8861 مترمربع، راهاندازی و تجهیز آزمایشگاه نانو، راه اندازی کتابخانه دیجیتال، بانک نشریات فارسی در کتابخانه دانشگاه، دسترسی به شبکه اینترنت با پهنای باند هشت مگابایت و نصب و راه اندازی شبکه فیبر نوری به طول بیش از 2000 متر زمینه فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در این دانشگاه فراهم شده است.