آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۶۳۷
استاندار فارس:

حکیم قطب‌الدین شیرازی در هر یک از علوم صاحب سبک و نظر بوده است

استاندار فارس گفت: حکیم علامه قطب‌الدین شیرازی در علوم زمان خود فقط تدوینگر نبوده، بلکه در هر یک از علوم صاحب سبک و نظر بوده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حسین صادق عابدین امروز در آیین گشایش همایش بین‌المللی بررسی آثار و احوال حکیم علامه قطب‌الدین شیرازی بیان کرد: منش علمی قطب الدین شیرازی سرمشقی برای فراگیری علم مفید و ارج نهادن همایش اندیشه های گذشتگان همراه با ارائه نقد و نظر بر آنهاست.

 

وی افزود: محتوای پربهای علمی نظریه‌های قطب‌الدین شیرازی، می‌تواند الگویی مناسب برای جوانان جامعه کنونی باشد و مجریان این همایش باید این دانشمند بزرگ را به عنوان الگوی جویندگان دانش معرفی کنند.

 

استاندار فارس گفت: مجموعه تولیدات فرهنگی دوران  آل بویه که قطب الدین متعلق به این دوره است مجموعه‌ روشنگری را رقم زد که عنوان مکتب شیراز را به خود گرفت.

 

صادق عابدین بیان داشت: قطب الدین علاوه بر طب، در ریاضی، فلسقه، نجوم، موسیقی و شعر نیز صاحب نظر بوده است.

 

وی تصریح کرد: این دانشمند در علوم زمان خود فقط تدوینگر نبوده، بلکه در هر یک از این علوم صاحب سبک و نظر بوده است.

 

استاندار فارس خاطرنشان کرد: تلاش برای تلفیق حکمت مشائیون و اشراقیون از دبگر اقدامات قطب‌الدین در علم فلسفه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار