به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کامران باقری لنکرانی امروز در همایش بزرگداشت حکیم قطب الدین شیرازی در مرکز اسناد ملی فارس بیان داشت: قطب الدین شیرازی میتوانست مانند بسیاری از اطبایی که در طب این سرزمین نامدارند یا نه، عمر خود را بگذارند.
وی با بیان اینکه قطبالدین شیرازی در 14 سالگی پس از فوت پدر به عنوان یکی از مسئولان بیمارستان مظفری شیراز به طبابت در بخش چشمپزشکی مشغول شد، افزود: قطبالدین از 14 تا 24 سالگی در کنار امر طبابت شروع به سیر علمی مختلف کرد.
رئیس مرکز شورای سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: قطبالدین با روح بزرگی که از خود سراغ داشت، از 24 سالگی سیر علمی را شروع کرد و نهایتا در سن 72 سالگی در تبریز زندگی وی به پایان رسید.
لنکرانی با بیان اینکه قطبالدین در زمان فراگیری علوم مختلف از محضر بزرگانی چون علامه خواجه نصیرالدین طوسی بهره گرفت، تصریح کرد: به همت قطبالدین عصر ایلخانان به بن بست علمی نرسید و قطبالدین با تألیفاتی که در آن دوره جمعآوری کرد باعث انتقال علومی جامع شد که مثالزدنی است.
وی ادامه داد: در تاریخ این سرزمین کسانی چون قطبالدین شیرازی باعث افتخار ایرانیان شدند و امروز افتخار میکنیم در مجلسی که به نام وی به عنوان یک سرمایه و میراث گرانبها نامگذاری شده شرکت کردهایم.
رئیس همایش بزرگداشت حکیم قطب الدین شیرازی با اشاره به اینکه نهادهای مختلفی برای برگزاری این همایش تلاش کردهاند، تصریح کرد: در این همایش 48 پوستر تحقیقاتی و 40 سخنرانی در موضوعات مختلف ارائه خواهد شد.
لنکرانی در پایان گفت: با وجود فرصت محدودی که در برگزاری این همایش وجود داشت، محققان و پژوهشگران توانستند سرمایه خوبی را در معرض دید بگذارند.