مدیر موسسه رسول آفتاب گفت: در موضوع فتنه احساس تنهایی دارم؛ چون مسئولان و متولیان فرهنگی به جای کمک دائماً سنگاندازی میکنند و ...
رحیم مخدومی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: ماجراهایی که منجر به راهپیمایی 9 دی 88 شد با جنگ هشت ساله تحمیلی متفاوت بود؛ چرا که در دفاع مقدس همه چیز رو بود و دوست و دشمن به راحتی قابل شناسایی بودند، به طوری که دوستان به سادگی با هم متحد میشدند و هر کسی از اندک بینشی برخوردار بودع میتوانست حق و باطل را تشخیص دهد؛ به همین دلیل جنگ هشت ساله ما فتنه نبود، اما فتنه 88 بسیار پیچیده بود.
این نویسنده دفاع مقدس گفت: حال که در آستانه سومین سالگرد 9 دی هستیم، هنوز بسیاری از کسانی که برای دفاع مقدس مینویسند، حاضر نشده اند یا ضرورتی احساس نکرده اند که برای دفاع هشت ماهه چیزی بنویسند.
مدیر موسسه رسول آفتاب خاطرنشان کرد: تاریخ همیشه نقاط عطفی دارد و یاران حق در مقاطع مختلف در مصداق حق گیر میکنند؛ این روند از زمان پیامبران وجود داشته و برخی افراد به جای اینکه حق را بشناسند، دنبال باطل بودند.
وی یادآور شد: گیر کردن در حق در طول تاریخ بوده و هر کدام تازگی خود را دارد؛ حضرت امام خودشان مصداق بودند، اما راهشان معیار که بعضیها در مصداق خمینی گیر کردند و با اینکه دم از خمینی میزدند، اما به ایشان نرسیدند؛ اینان همان کسانی بودند که در هشت سال دفاع مقدس جبهه رفتند و حتی جانباز شدند، اما به دفاع هشت ماهه نرسیدند.
مخدومی با اشاره به اتفاقات فتنه 88 گفت: پس از فتنه 88، 9 دی نقطه عطفی بود که باز هم در تاریخ تکرار خواهد شد؛ ما تجربه تلخی در سال 78 داشتیم که اگر از زاویای مختلف به آن پرداخته بودیم شاید این همه هزینه در سال 88 پرداخت نمیکردیم.
این نویسنده عرصه دفاع مقدس اضافه کرد: یکی از ضرورتهای پرداختن به مسائل انقلاب این است که هر کسی باید نقش خود را ایفا کند؛ در این میان، هنرمندان، شعرا، نویسندگان و فرهیختگان جامعه مهمترین نقش را دارند و وظیفه آنها روشنگری و تبیین مسائل است.
وی گفت: اگر این روشنگری در سال 78 اتفاق میافتاد و فتنه آن سال تبیین می شد، جامعه ما خیلی جلوتر بود و این همه هزینه نمیدانیم؛ البته اگر حالا هم نقش فرهیختگان جامعه درست ایفا نشود، خسارتهای زیادی خواهیم دید.
مدیر موسسه رسول آفتاب با تاکید بر اینکه نقاط عطف اعتقادات ماست و چیزهایی که ما به آن میپردازیم، گفت: من تا کنون 30 عنوان کتاب در خصوص دفاع مقدس تالیف، و 60 عنوان نیز در این خصوص گردآوری کرده ام؛ بخش عمدهای از وقت من به تالیف کتاب در مورد انقلاب و دفاع مقدس گذشته است و معتقدم که نقاط عطف کشور و انقلاب برای ما مهم است و باید به آنها پرداخته شود.
مخدومی با انتقاد از عملکرد برخی مسئولان در انتشار آثار فتنه 88 و 9 دی گفت: خاطره من از انتشار این آثار تنهاییهایی است که به ویژگیهای فتنه برمیگردد؛ چرا که من برای دفاع مقدس اثرهای زیادی داشتم، اما در موضوع فتنه احساس تنهایی دارم؛ چون مسئولان و متولیان فرهنگی به جای کمک دائماً سنگاندازی میکنند و با مانعتراشیهای فراوان اجازه پیش بردن کارها را نمیدهند.
وی گفت: نصف وقت ما صرف نوشتن میشود و نصف دیگر آن صرف دست و پنجه نرم کردن با مسئولان و مدیران تا بتوانیم جشنوارهها و تولیداتی در خصوص مسائل مهم کشور و نظام داشته باشیم.
این نویسنده عرصه دفاع مقدس در پایان در خصوص انتشارات موسسه رسول آفتاب گفت: در مجموع آثار این موسسه از زاویای مختلف به موضوع فتنه پرداخته که مثلاً کتاب «دانشجو»، خاطره دانشجویان در فضای دانشگاه در ایام فتنه است یا «خرابکار اجارهای» که خاطرات مبارزات کف خیابان می باشد.