گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سومین جشنواره مردمی فیلم عمار که از روز گذشته آغاز به کار کرد از امروز فیلم های خود را از ساعت 11 تا 22 در سینما فلسطین به نمایش در می آورد.
در این میان نظر چند تن از هنرمندان انقلابی را درباره این جشنواره جویا شدیم که در ادامه آورده ایم.
گلریز:جشنواره عمار پاسخی به تهاجمات شدید فرهنگی است
محمد گلریز، خواننده انقلابی در خصوص جشنواره عمار گفت: اگر مسئولان فرهنگی کشور با جشنواره عمار همراهی و مساعدت داشته باشند این جشنواره پربارتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه تعداد جشنوارههایی همچون عمار اندک است، افزود: به نظر من اگر در سطح کشور جشنوارههای عمار با نامهای مختلف برگزار شود میتواند آثار فاخری را در کشور نشان داده و استعدادهای جوانان کشور را در کنار پیشکسوتان بروز دهد.
گلریز اضافه کرد: جشنواره عمار میتواند در جهت بیان ارزشهای انقلاب، معنویت و کلیه مسائل هنری و نمایشی در سطح کشور کمک شایانی داشته باشد.
این خواننده انقلابی تصریح کرد: در حالی که در شدیدترین تهاجم و یا شبیهخوان فرهنگی قرار گرفتهایم جشنواره عمار میتواند پاسخ خوبی به اینگونه تهاجمات بدهد.
به گفته وی جشنواره عمار انعکاس بسیار خوبی از کشور ایران، اسلام و انقلاب برای کشورهای دیگر خواهد داشت.
گلریز ویژگی مثبت این جشنواره را در فعالیت کلیه افراد بدون هیچ گونه چشمداشت مادی و مشارکت با همه وجودشان دانست و اظهار کرد: بیان ارزشهای انقلاب، ایران و اسلام از ویژگیهای جشنواره عمار است.
سیار: جشنواره عمار توجه به اکثریت خاموش جامعه است
محمدمهدی سیار، شاعر انقلابی با بیان اینکه جشنواره عمار آغاز خوبی داشته است، گفت: در سومین دوره جشنواره فیلم مردمی عمار شاهد تنوع موضوعی و افزایش کیفیت ساخت و تولید بودهایم.
وی اظهار کرد: جشنواره عمار قلمهای است که به کلیه بدنه درخت سینما اضافه شده که امیدوارم ثمرههایی که تا به امروز از سینمای ایران ندیدهایم را از این جشنواره مشاهده کنیم.
سیار جسارت و نوجویی و پرداختن به اکثریت خاموش و دیده نشده جامعه را از ویژگی های جشنواره عمار معرفی کرد.
مخدومی: افراد غافل و بی اعتنا باید نقش خود را ایفا کنند
رحیم مخدومی، داستاننویس انقلابی گفت: به دلیل تعهد جشنواره ما شاهد رشد آن از دوره اول تا سوم بودهایم.
وی افزود: رشدی که در طول سال ها دوره برگزاری از جشنوارههای دیگر مشاهده میشود به اندازه یک سال از جشنواره عمار دیده شده است.
مخدومی نفوذ در توده مردم، اکران عمومی شهرستانها و استانها، مشارکت اکثریت مردم و بروز فیلمسازان جدید را از اتفاقات نادری دانست که در جشنواره عمار مشاهده شده است.
این منتخب برگزیده جشنواره عمار عنوان کرد: به نظر من افرادی که دینی به اینگونه جشنوارهها دارند یا در غفلت به سر میبرند و یا اینکه خود را به بیاعتنایی میزنند در حالی که نقش خود را باید در این جشنواره ایفا کنند.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم در آینده نزدیک جشنواره عمار بینالمللی شده و فیلمها از دل مردم بیرون بیاید.
مخدومی با بیان اینکه ادبیات و سینما باید با یکدیگر آشتی کنند، یادآور شد: علت نداشتن فیلم قوی در کشور عدم رجوع به ادبیات و داشتن ادبیات قدرتمند است که در صورت آشتی این دو با یکدیگر سینمای ایران به ویژه بخش مستند قوی و محکم خواهد شد.
گبرلو: عمار گمشده تازه پیدا شده انقلاب است
محمود گبرلو، مجری برنامه هفت گفت: جشنواره عمار گمشدهای بود که آدم احساس میکند تازه آن را پیدا کرده است و حالا حالاها باید دنبالش برویم.
وی با بیان اینکه جشنواره عمار با جشنوارههای دیگر قابل مقایسه نیست، افزود: جشنوارههای دیگر جایگاه ویژه خود را داشته در حالی که پایگاه مردمی جشنواره عمار بسیار بهتر و مناسبتر است.
مودب: جشنواره عمار بغض سالیان گذشته کشور به سینماست
علیمحمد مودب، مدیر موسسه فرهنگی و هنری شهرستان ادب جشنواره عمار را بغض سالیان گذشته کشور نسبت به سینما دانست.
وی با بیان اینکه در سینمای ایران چهره مردم به خوبی نشان داده نشده است، اظهار کرد: جشنواره عمار شروع خوبی برای نمایش چهرههای مردمی است که مسلمان، ایرانی و انقلابی هستند.
مدیر موسسه فرهنگی و هنری شهرستان ادب جشنواره عمار را تلاشی جهت ایجاد راهی دانست که بتواند چهره مردم و شهدا را در قالب سینما نمایش دهد.
مودب در پایان تصریح کرد: از ویژگیهای جشنواره عمار مردمی بودن آن است که از سلامت بالایی برخوردار میشود و امیدوارم که این جشنواره بتواند درخشش چمشگیری در جهان داشته باشد.