عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در سال 88 مسئولان کشور دچار خاماندیشی و سادهانگاری شدند، ولی در حال حاضر دستگاههای اطلاعاتی کشور ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، صفار هرندی شب گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه های مازندران در ساری گفت: در سال 88 فتنه ای بزرگ پیش آمد و مردم با حضور خود در 9 دی نشان دادند که اسیر فتنه نبودند و با حضور خویش به فتنه نه بزرگ گفتند.
وی با بیان اینکه حماسه 9 دی ماه مردم باشکوهترین حماسه دوره انقلاب اسلامی ایران بود، اظهارداشت: 9 دی شبیهترین روز به عاشورای سال 57 است و جوانان نسل انقلاب موضوع را به خوبی احساس کردند؛ من پس از عاشورای 57 دیگر هیچ راهپیمایی با حس و حال آن سال ندیدم تا اینکه در 9 دی 88 این امر دوباره محقق شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: کمیت و کیفیت حضور مردم در 9 دی 88 شباهت زیادی به راهپیمایی عاشورای 57 داشت؛ این در حالی است که راهپیمایی های 22 بهمن برای مردم جنبه جشن ملی داشته و افراد به صورت خانوادگی در آن شرکت میکنند، چراکه این روز را میعادگاه جشن ملی میدانند.
صفار هرندی با تاکید بر اینکه راهپیمایی عاشورای 57 حکم تمامکننده رژیم شاه بود، خاطرنشان کرد: محمدرضا شاه همزمان با راهپیمایی آن روز، جمعیت مردم را نظاره کرد و وقتی متوجه شد که همه امور علیه او است، صحنه را خالی کرده و در 26 دی ماه از کشور خارج شد.
در 9 دی کمر فتنه شکست
وی تاکید کرد: راهپیمایی 9 دی تمام کننده بود و بعد از انجام آن کمر فتنه شکست و آنها امید خود را برای آینده از دست دادند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به اینکه قبل از جسارت فتنهگران در عاشورا، تردید در فتنه بودن برخی افراد وجود داشت، گفت: اتفاقات روز عاشورا ایمانهای متزلزل را استوار کرد.
صفار هرندی ادامه داد: انزوای جریان فتنه در ذهن و دل مردم، محکوم شدن و پناه بردن به غربت تنهایی و خزیدن به جایی که از چشم مردم دور باشند از آثار قیام 9 دی بود.
وی در پاسخ به سوالی در مورد چرایی حمایت سپاه از بحرین و سوریه گفت: اعتقادات دینی و حس انسانی ما حکم میکند به مردمی که برای ایستادن بر مواضعشان سختی می کشند، کمک کنیم.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: در جهان در حال حاضر تنها سه کشور ایران، عراق و لبنان به ندای حقطلب مردم سوریه پاسخ دادند.
صفار هرندی با بیان اینکه سپاه هر موضعی که در قبال مردم سوریه دارد، همان موضع نظام است، گفت: مصداق این عمل سخنان رهبر معظم انقلاب است که بارها بیان داشتند هر ملتی در جهان با آمریکا و اسرائیل مبارزه کند، جمهوری اسلامی از آنها حمایت خواهد کرد.
غرب انتقام شکست در بیداری اسلامی را از سوریه می گیرد
وی با بیان اینکه غرب در کشورهای عربی پس از انقلاب های صورت گرفته دچار چالش جدی شد، اضافه کرد: استکبار پس از شکست های پیاپی در کشورهای عربی میخواهد انتقام دولتهای اسلامی را از سوریه بگیرد و دلیلش نیز ایستادگی سوریه در برابر اسرائیل است.
صفار هرندی با بیان اینکه ما در سوریه عاشق چشم و ابروی کسی نیستیم، ادامه داد: اگر در سوریه موضع حقطلب و اصلاحنگری باشد که مورد حمایت عامه مردم است ما نیز از این موضع دفاع میکنیم.
مسئولان در سال 88 دچار خام اندیشی شدند
وی در پاسخ به سوالی درباره انتخابات آینده و فتنه جدید بیان داشت: انتخابات آینده به خاطر تلفیق دو انتخابات، بیشتر در معرض ارزیابی قرار میگیرد، ولی کشور ممکن است در معرض فتنه ای بدتر از 88 قرار گیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انگیزه دشمنانی که فتنه 88 را به وجود آوردند، نابودی کشور بود، بیان داشت: انگیزه برای ایجاد فتنه در کشور در بین دشمنان وجود دارد، ولی فقط انگیزه شرط نیست؛ شرایط هم برای فتنه در کشور مهیا نیست.
صفار هرندی با بیان اینکه در سال 88 مسئولان کشور دچار خاماندیشی و سادهانگاری شدند، گفت: در حال حاضر دستگاههای اطلاعاتی کشور بر همه شرایط حاکم اشراف کامل دارند، ولی در آن دوران دشمن شرایطی ایجاد کرده بود که از دسترس دستگاههای اطلاعاتی به دور بود، اما در حال حاضر اشراف در دستگاه اطلاعاتی به گونهای است که اگر افرادی بخواهند در کشور اخلال ایجاد کنند به آنها تذکر داده میشود.