به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمد حسین صوفی، معاون صدای رسانه ملی در نشست مشترکی با محمدرضا عباسیان، دبیر سی و یکمین جشنواره فیلم فجر گفت: ما از دو منظر به پدیده جشنواره ها، بویژه جشنواره فیلم فجر نگاه می کنیم؛ یکی موضوع انقلاب اسلامی است که با توجه به اهمیت، جایگاه و عزتی که انقلاب اسلامی برای مردم ما آفرید و با عنایت به نقش آن در ایران و گسترش پیام اسلام و تاثیرگذاری گسترده آن بر جهان به خصوص موضوع بیداری اسلامی منطقه و بیداری ملت ها داشته است، موظفیم از جمیع جهات در مسیر اعتلای این تفکر حرکت کنیم.
وی ادامه داد: جشنواره بین المللی فیلم فجر از دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی ماست و همه نسبت به برگزاری باشکوه، آبرومندانه و اثرگذار آن احساس مسئولیت می کنیم.
معاون صدای رسانه ملی با بیان اینکه این رویداد مهم سینمایی کشور خوشبختانه از دیرباز از یک جایگاه فرهنگی و رسانه ای خیلی خوب در میان رسانه های مختلف رادیویی و تلویزیونی برخوردار بوده و امسال هم از شواهد پیداست به دلیل رشد کمی و کیفی قابل توجه تر است، خاطرنشان کرد: امیدواریم این جشنواره در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با رونق، پویایی و شکوه برگزار شود و جنابعالی با بهره گیری از تجربه های ارزشمندتان بتوانید جشنواره ای متناسب شان فرهنگی و تبلیغی جمهوری اسلامی برگزار کنید.
صوفی اضافه کرد: در نظر داریم با یک مهندسی مناسب بیش از دوره سی ام جشنواره که تعامل در سطح عالی اتفاق افتاد در کنار جشنواره باشیم و سعی می کنیم متاثر از یک اقدام برنامه ریزی شده فعال تر، تخصصی تر و کارشناسانه تر وارد عمل شویم.
وی افزود: اساسا، در شبکه های رادیویی در طول سال به مقوله سینما و فیلم در قالب نقد و بررسی، ارزیابی و تحلیل، گفت و گو با فیلمسازان، معرفی سینماها، پوشش جشنواره های موضوعی و منطقه ای و ملی و ... پرداخته می شود و حتی چون دیدیم مقوله سینما در شبکه های رادیویی خیلی پررنگ است، شورایی برای هماهنگی، سیاستگذاری و برنامه ریزی های سینمایی رادیو ایجاد کردیم و چهره های فعال و صاحب نظر را در این شورا به کار گرفتیم.
به گفته وی جشنواره بین المللی فیلم فجر یک نقطه عطف در فعالیت های سینمایی جمهوری اسلامی از جایگاه بالا و ممتازی برخوردار است و قطعا وظیفه داریم از این رویداد بزرگ فرهنگی حمایت کنیم.
صوفی با اشاره به سابقه و توانمندی دبیر سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر یادآور شد: عباسیان خوشبختانه خودش فیلمساز است و در عرصه کارگردانی، تالیف و مستندسازی تجربه های ارزشمندی دارند؛ شاید بتوان گفت در کنار محمدحسین جعفریان، مستندسازی است که بیشترین تلاش و فعالیت را در زمینه افغانستان داشته است؛ بنابراین انتخاب آقای عباسیان را برای دبیری جشنواره فجر به فال نیک می گیریم و امیدواریم با روحیه تعامل و تفاهمی که همواره داشته اند و دارند جشنواره سی و یکم فجر را باشکوهی بیش از دوره های گذشته برگزار کنند.
بر پایه این گزارش، عباسیان، دبیر جشنواره فیلم فجر در این نشست گزارشی از روند فعالیت های این دوره جشنواره، سیر کیفی تحولات در مسیر گسترش و ارتقای سطح جشنواره سی و یکم و استقبال سینماگران ایران و جهان از جشنواره ارائه داد.
عباسیان با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر در گام سی و یکم با تحولات اساسی و قابل ملاحظه ای همراه شده است، عنوان کرد: استانداردسازی و نظم محوری، اکران دیجیتال فیلم های سینمایی، توجه به گسترش ابعاد برگزاری جشنواره در تهران و شهرستان ها، تغییر رویکردهای محتوایی درعرصه بین الملل و دریافت بیش از 400 فیلم از 73 کشور جهان، توجه به نمایش فیلم های سه بعدی همزمان با جشنواره و دعوت هدفمند از مهمانان خارجی از جمله تحولات این دوره جشنواره بوده است.
وی افزود: خوشبختانه با همدلی و همراهی تهیه کنندگان و سینماگران کشور تاکنون، روند خوبی را پشت سر گذاشتیم و پیش بینی می شود این روند تا برگزاری جشنواره و در ایام برگزاری هم تداوم یابد.
دبیر جشنواره فیلم فجر با اشاره به اهمیت برگزاری باشکوه جشن های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: جشنواره فیلم فجر بزرگترین، گسترده ترین و جذاب ترین رویداد فرهنگی و سینمایی کشور است و نقش و جایگاه جامعه سینمایی و هنرمندان کشور را در جشن خجسته پیروزی انقلاب اسلامی نشان می دهد.
لازم به ذکر است، این نشست با حضور یزدان عشیری، مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، مدیران شبکه های رادیویی، مهدی دهقان نیری، مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ محسن شریف زاده، مدیر رادیویی فرهنگ و علی اکبر خدابخش، مدیر روابط عمومی رادیو برگزار شد.