صندوق توسعه ملی 43 میلیارد دلاری شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۵۵۱
عضو هیات مدیره صندوق توسعه ملی:

صندوق توسعه ملی 43 میلیارد دلاری شد

عضو هیات مدیره صندوق توسعه ملی گفت: منابع صندوق توسعه ملی 43 میلیارد دلاری شده و پیش بینی می شود تا پایان سال به 50 میلیارد دلار برسد.
صندوق توسعه ملی 43 میلیارد دلاری شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمود دودانگه عضو هیات مدیره صندوق توسعه ملی گفت:  صندوق توسعه ملی با فرمایش مقام معظم رهبری تشکیل شد و تا کنون از طریق تسهیلات مختلف و پشتیبانی از تولید داخلی کمک قابل توجهی به توسعه کشور کرده است.
 

وی با بیان اینکه منابع صندوق توسعه ملی در حال حاضر 43 میلیارد دلار است افزود: پیش بینی می شود که  این رقم به 50 میلیارد دلار تا پایان سال افزایش پیدا کند.

 
دودانگه اظهار داشت: این منابع به صورت اثرگذار در بخش های مولد اقتصادی از جمله صنایع نفت، گاز و پتروشیمی استفاده می شود.

 
عضو هیات مدیره صندوق توسعه ملی تاکید کرد: صندوق توسعه در 2 بخش اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران داخلی و خارجی فعالیت می کند و در موضوع نخست قراردادهایی با بانک های عامل خصوصی و دولتی به امضا رسیده و در این بخش 14 بانک دولتی و خصوصی قرارداد منعقد کردند که حجم ریالی و ارزی بیش از 35 میلیارد دلار است.

 
وی اضافه کرد: اعطای تسهیلات صندوق توسعه باید به بخش خصوصی و تعاونی نهاده های عمومی غیرعامل اختصاص یابد و این صندوق از زمان راه اندازی تاکنون پذیرای بیش از 300 طرح سرمایه گذاری در استان های مختلف کشور بوده است.

 
دودانگه در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه ای بین صندوق توسعه و وزارت نفت در ابتدای سال جاری برای پشتیبانی از این بخش منعقد شده است تا توانمندی های بخش صنعت نفت را شناسایی و به پویایی این حوزه کمک کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار