به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، فاطمه آلیا بعد از ظهر امروز در نشست بانوان جبهه پایداری در شیراز با بیان اینکه در انتخابات 88 دشمن طرفدار پیشرفت ایران نبود، بلکه می خواست افرادی را در صحنه آشکار کند تا کلید عملیات فتنه را در انتخابات بزند، بیان کرد: در این میان رهبر معظم انقلاب از برخی خواص انتظاراتی داشتند، اما نتیجه این شد که رهبر به صحنه آمدند و بسیاری از خواص مطرود و مردم پیروز شدند.
وی افزود: منظور از برخی خواص یعنی اینکه افرادی مانند هاشمی رفسنجانی انقلاب را به دختر و پسرش فروخت، در حالی که ما بارها امتحان شده ایم و هر چه در راه دین تلاش کنیم، امتحان ما نیز سخت تر می شود.
دشمن در فتنه 88 از خانواده انقلاب یارگیری کرد
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه در فتنه 88 دشمن از خانواده انقلاب یارگیری کرد، عنوان کرد: در حال حاضر هم ما در فتنه قرار داریم؛ چرا که مجموعه هایی در خارج از کشور نشسته اند و تنها کارشان این است که اطلاعات یک به یک مسئولان و خانواده های آنها را بیرون آورده و با صد واسطه به ما نزدیک شوند.
آلیا همچنین با بیان اینکه در فتنه 88 عده ای سکوت کردند، گفت: برخی فتنه بودن فتنه 88 را انکار کردند، اما باید بدانند هر چه انقلاب ما در دنیا پیشرفت کند و گسترش یابد، آفت هایی در برابر آن قد علم می کند و تاریخ نیز این موضوع را ثابت کرده.
وی با اشاره به اینکه عده ای از نمایندگان اصولگرا نیز در انتخابات 88 برای موسوی و کروبی ستاد زدند، خاطرنشان کرد: در این شرایط بود که عده ای از نمایندگان با تحلیلی از درون و برون مجلس نامه ای به رهبر معظم انقلاب نوشتند و ایشان درخواست نمودند امضاکنندگان این نامه به دیدارشان بروند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ادامه داد: آیت الله مصباح یزدی نیز در جلسه ای جداگانه بر پیچیدگی فتنه های بعد از فتنه 88 و همچنین بر تشکیل بدنه ای برای روشنگری مردم تأکید کردند.
به گفته آلیا وقتی جریان فتنه ایجاد شد، حضرت آقا بیش از هر کس دیگری از اخبار و اطلاعات به دلیل ارتباط با گروه های مختلف مردمی اطلاع داشتند.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب در چند ماه اخیر بر روی سبک زندگی به شکل اسلامی و مذهبی تأکید کرده اند، بیان کرد: سکولاریزم پنهان مسائل سیاسی را به گونه ای مطرح می کند و در مجلس و دولت به گونه ای دیگر، اما رهبر معظم انقلاب در مقابل آن بر سبک زندگی به شیوه اسلامی و تشکیل کرسی های نظریه پردازی توجه و تأکید دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: در انتخابات اسفند 90 مجلس، عده زیادی به سراغ جبهه پایداری آمدند و جبهه پایداری نیز بدون ذکر شخص خاص، تنها ملاک هایی را مطرح کرد؛ چرا اصل برای این جبهه، عمل بود و نه حرف؛ جبهه پایداری در پی این بود که کسی انتخاب شود که در موضع گیری ها، بخصوص در جریان فتنه، موضع خود را صریح نشان داده باشد.
آلیا با بیان این سوال که مگر ما مردم سالار دینی نیستیم و مگر تمام مردم ما عضو حزب خاصی هستند، گفت: رهبری بر اینکه قدرت و ثروت در انتخابات وجود نداشته نباشد، تأکید کردند؛ چرا که در این صورت نمایندگان وامدار می شوند.
مسئول کمیته بانوان جبهه پایداری در پایان بیان کرد: هر چه انقلاب پیش رود و تکامل پیدا کند، منافع شخصی و تمایل به قدرت و ثروت نیز بیشتر می شود.