آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۳۹۸
حجت الاسلام سعیدی در یادواره شهید محلاتی:

ارتداد افراد در دوره های مختلف از نداشتن ولایتمداری است

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به ارتداد افراد در دوره های مختلف گفت: ارتداد این افراد در زمان پیامبر و امام و رهبری از نماز نبود بلکه ...
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» حجت‌الاسلام علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه در مراسم یادواره شهید محلاتی و 400 شهید ناحیه مقاومت بسیج حضرت امیرالمومنین (ع) که امشب در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شد به ویژگی‌های خواص پرداخت و گفت: خواصی که نقش الگو و اسوه و قافله‌سالاری و جلوداری را نسبت به جامعه دارند باید دارای ویژگی‌های خاصی باشند.
 
وی در ادامه به مسئله شهادت پرداخت و گفت: شهیدان به عنوان کسانی که جانشان را فدا کردند یکی از الگوهای این خواص هستند و خواصی که در مسیر گفتمان انقلاب قرار دارند را با میزان الگو قرار دادن شهیدان می‌توان شناخت.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه خاطرنشان کرد: ما با این واقعیت روبه‌رو هستیم که در هر جامعه خواص نقش هدایت‌گری اقشار آن جامعه را بر عهده دارند و مردم به آنها تأسی می‌کنند.
 
وی در ادامه به نقش‌های مثبت خواص پرداخت و گفت: خواص ممکن است دارای نقش مثبت و یا نقش منفی در جامعه باشد و خواصی که نقش منفی دارند باعث ایجاد انحراف در جامعه می‌شوند.
 
حجت‌الاسلام سعیدی به مسئله انحراف اشاره کرد و گفت: انحراف داستان انسانی است که روزی پیشتاز بوده و بعد دچار انحراف می‌شود و مثال او همانند مثال سگ است و یا داستان او مانند داستان سامری است و از جمله ویژگی‌های منحرفین این است که در برابر رهبری الهی قد علم می‌کنند.
 
نماینده ولی فقیه در ادامه سخنان خود به ویژگی‌های مثبت خواص پرداخت و افزود: انسان‌هایی که تا آخرین لحظات به پای اصول ایستادند و سختی‌ها و مشکلات را تحمل کردند در تاریخ به‌عنوان خواص پیشتاز و مثبت هستند و این خواص چه در عصر نبوت، امامت و یا عصر غیبت حضور متوالی داشته‌اند و دچار لغزش و انحراف نشدند و نمی‌شوند.
 
وی از نمونه‌های این خواص در دوران صدر اسلام به شخصیت‌های همچون عمار و ابوذر اشاره کرد و آنها را شخصیت‌های پیشتاز برشمرد که تا آخرین لحظات به عهد و پیمانشان وفادار بودند.
 
نماینده ولی فقیه از دیگر ویژگی های خواص پیشتاز این چنین برشمرد: خواص پیشتاز خواصی هستند که ولایت‌مدار‌ند و درک درست، شناخت درست، همسویی و همراهی درست از ولایت‌مداری دارند.
 
حجت‌الاسلام علی سعیدی در ادامه خاطرنشان کرد: هنر این نیست که آنجا که خواسته‌ افراد با خواسته رهبری یکی باشد ادعای ولایت‌مداری کنند. هنر آنجاست که ولی فقیه را فصل‌الخطاب بدانند و در هر شرایطی سخنان ولی فقیه را بپذیرند.
 
نماینده ولی فقیه در ادامه افراد را پس از رحلت پیامبر به سه دسته تقسیم کرد و گفت: عده‌ای عمارگونه بودند و عده‌ای دیگر مثل طلحه و زبیر در برابر ولی خود قرار گرفتند و دسته سوم نیز وجود داشت که سکوت کردند و همه این افراد همراه پیامبر بودند ولی بعد از رحلت پیامبر راه را گم کردند و دچار انحراف شدند.
 
حجت‌الاسلام سعیدی در ادامه به عجایب روزگار پرداخت و گفت: قرار نبود تاریخ تکرار شود و خواص این تابلو را باید جلوی خود قرار می‌دادند و از گذشته عبرت می‌گرفتند ولی در کمال تأسف بعضی از آنها در دوران امام و حتی بعد از دوران امام از مسیر چرخش کرده و راه را گم کردند.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه در بیان ارتداد این عده گفت: ارتداد این افراد از نماز نبود چون همه این افراد در زمان پیامبر و در زمان امام و در زمان رهبری نماز می‌خواندند بلکه ارتداد این افراد به خاطر نداشتن ولایت مداری بود.
 
حجت‌الاسلام سعیدی از دیگر ویژگی خواص پیشتاز را زمان‌شناسی دانست و افزود: کسی که زمان‌شناس باشد شبیخون نمی‌خورد و تحت تأثیر جنگ روانی قرار نمی‌گیرد.
 
نماینده ولی فقیه در ادامه با اشاره به موضوع اهمیت زمان‌شناسی گفت: اهمیت زمان‌شناسی در این است که کسانی جلوتر از زمان حرکت می‌کنند و نمونه آن در فتنه قبلی بود؛ کسانی که از قبل فتنه را پیش‌بینی کرده بودند. خواص باید توجه کنند که هر فتنه قابل تکرار است. می‌توان فتنه را پیشگیری کرد قبل از آنکه رخ دهد و قبل از آنکه دیر شود.
 
حجت‌الاسلام سعیدی به مسئله مارکسیسم اشاره کرد و افزود: وقتی موج مارکسیسم به سمت شرق روانه شد علامه طباطبایی، شهید مطهری، شهید محلاتی و نواب صفوی به مقابله با اندیشه‌های مارکسیسم پرداختند و این نشانده ویژگی‌های زمان‌شناسی این خواص بود.
 
نماینده ولی فقیه آخرین ویژگی خواص را جبهه‌شناسی آنان دانست و گفت: ما در هر زمانی متغیرهای را می‌بینیم و این متغیرها در مهندسی جبهه حق تأثیر دارند و هنر این است که با توجه به این متغیرها بتوانیم جبهه حق را بشناسیم.
 
وی در ادامه به فرقه فرقه شدن امت‌های پیامبران الهی پرداخت و تأکید کرد: دین اسلام بر 73 فرقه تقسیم شده و فقط یکی از آنها جبهه اسلام واقعی است و افرادی مانند ابوموسی اشعری دچار انحراف شدند و یا افرادی بودند که دچار ایست شدند و نمی‌دانستند که به کدام سمت بروند و در اینجا اهمیت جبهه‌شناسی را می‌توان دریافت.
 
حجت‌الاسلام سعیدی در پایان سخنان خود به مسئله سوء برداشت سخنان او در خبرگزاری‌های و رسانه‌های داخلی و خارجی در باره انتخابات پرداخت و گفت: وظیفه سپاه مهندسی معقول است نه مهندسی انتخابات و ما نه اختیاری داریم نه تریبونی که بخواهیم برای کشور تعیین تکلیف کنیم و مهندسی معقول این است که سپاه به فرزندان امام و رهبری راه را نشان دهد.
 
وی ادامه داد: ما وظیفه داریم بگوییم چه کسانی در گذشته در عرصه قدرت تکیه زده و دچار چه انحرافی شدند و ما باید جبهه‌شناسی کنیم و ویژگی‌های جریان های انحرافی مخالف و معارض را بیان کنیم و این کارها دخالت در انتخابات نیست.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه به ویژگی‌های سپاه پاسداران پرداخت و افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باید بگوید تهدید سخت تهدید نیمه سخت و تهدید نرم چیست و این مهندسی معقول است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار