در سومين روز سال جديد صورت گرفت؛
عيادت رئيس جمهور از کودکان بيمار در تهران
در سومين روز سال نو، دکتر احمدي نژاد رئيس جمهور از بيماران بستري در بيمارستان ويژه کودکان بهرامي در شرق تهران عيادت کرد.
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» رئيس جمهور از بخش هاي مراقبت هاي ويژه کودکان و نوزادان، داخلي و تالاسمي اين بيمارستان ديدن و از کودکان بستري در اين بيمارستان و والدين آنان دلجويي کرد.
در حال حاضر در اين بيمارستان 48 کودک از نوزادي تا 14 سالگي تحت درمان قرار دارند که بيماري بيشتر آنان مشکلات تنفسي و عفونت هاي داخلي است.
آقاي احمدي نژاد در اين بازديد از روند چگونگي درمان و امکانات بيمارستان آگاه شد و والدين برخي از کودکان بستري در زمينه مسائل و نيازهايشان با رئيس جمهور گفتگو کردند.
بيمارستان کودکان بهرامي، دولتي است و بخش تالاسمي آن با تجهيزات پيشرفته به زودي راه اندازي خواهد شد. /انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰