به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، این روزها بخش عظیمی از فرهنگ کشور درگیر جشنوارهای است به بزرگی سی و یک سال برگزاری؛ جشنوارهای که ثمره یک سال تلاش جامعه سینمایی است تا خود را به سیمرغها برساند.
اهالی سینما در راه رسیدن به این سیمرغها با هم جدال کرده و دو مارتنی را در 10 روز برگزاری جشنواره طی میکنند.
در این روزها برج میلاد که سینمای رسانهها و منتقدان است، فضای پرنشاطتری را نسبت به دیگر سینماها دارد.
خبرنگاران و منتقدان در برج میلاد جمع شدهاند که با هم فیلم ببینند و نقد کنند، اما گروه سومی هم امسال حضور پررنگی در برج میلاد دارند؛ آنها دانشجویانی هستند که میتوانند فیلمها را در کنار اصحاب رسانه و منتقدان ببینند و نقد کنند.
عباس 25 ساله، دانشجوی علوم اجتماعی است که به گفته خودش همیشه سعی میکند فیلمهای جشنواره را ببیند، امسال به برج میلاد آمده تا به همراه دوستانش فیلمها را تماشا، و در کنار هم آن را نقد کنند.
او در این چند روزی که از شروع جشنواره گذشته، نظر مساعدی نسبت به فیلمها نداشته و معتقد است که انگشتشمار میتوان فیلم خوب پیدا کرد؛ فیلمی که هم محتوای خوب داشته باشد و هم از لحاظ ساختار و فرم، فیلم خوبی باشد.
عباس در مورد تأثیر حضور دانشجویان در این جشنواره میگوید: سینمای ما در انحصار یک گروه خاص است که اجازه ورود به کسی را نمیدهند، اما امسال ما اجازه ورود به محفل منتقدان و خبرنگاران را پیدا کردیم که همین باعث میشود این انحصار شکسته شود و مردم به میان سینماگران بیایند.
دیگر دانشجویی که در این چند روز به سینمای رسانهها آمده و فیلم ها را دیده، میگوید که دانشجوی رشته سینماست، اما با دیدن فیلمهای امسال بسیار ناامید شده؛ جوری که رغبت نمیکند بیاید و فیلم ببیند.
او هم در مورد حضور دانشجویان میگوید: این اتفاق، اتفاق بسیار مبارکی است؛ بودن دانشجویان در کنار منتقدان و اهالی سینما فرصت خوبی برای آنهاست تا با فضای سینما و زیر و بم آن آشنا شوند، مخصوصاً امثال من که دانشجوی سینمایم.