محمد علوی تبار در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، از افتتاح آزمایشگاه «هیدروژن و پیل سوختی» در این دانشگاه و شش دانشگاه دیگر توسط نسرین سلطان خواه، معاون علمی رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس در روز چهارشنبه هفته جاری خبر داد.
وی افزود: بانی این حرکت در هفت دانشگاه یاسوج، رفسنجان، شیراز، امیر کبیر، علم و صنعت، شهید رجایی و نوشیروانی بابل، ستاد توسعه انرژی های نو ریاست جمهوری بود که در دانشگاه یاسوج به خاطر تلاش های مهدی خیرمند، استاد گروه شیمی این دانشگاه و پژوهش ها و موفقیت های وی در این خصوص، این آزمایشگاه راه اندازی می شود.
مسئول روابط عمومی دانشگاه یاسوج با اشاره به جایگاه و ارزش پیل های سوختی گفت: پیل های سوختی که فقط چند کشور قابلیت دسترسی به آن را دارند، از انژی های نو و تجزیه شونده هستند که اثر مخربی چون گازهای گلخانه ای ندارند.
علوی تبار خاطرنشان کرد: آزمایشگاه هیدروژن و پیل های سوختی دانشگاه یاسوج، مجهز به دستگاه هایی چون الکتروشیمی مربوط به ساخت اجزای پیل سوختی پلیمری، کوره های اتمسفر کنترل، دستگاه PDV، قابلیت ساخت کاتالیست ها، مجموعه الکترود غشا و تست آنها می باشد.