آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۲۹۳
گزارش نشست فیلم «زیباتر از زندگی»؛

شاه حسینی: دوست داشتم کار را به طور مستند بسازم

انسیه شاه حسینی گفت: دوست داشتم این کار را به صورت مستندگونه بسازم، وقتی سناریو را می‌نوشتم و ....
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «زیباتر از زندگی» عصر امروز با حضور انسیه شاه حسینی، نویسنده و کارگردان؛ محمود پاک نیت و حامد کمیلی، بازیگران؛ سعید سیدزاده، تهیه کننده؛ محسن روزبهانی، طراح جلوهای ویژه؛ محمود رضا موسی‌نژاد، صداگذار در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
 
در ابتدای این نشست انسیه شاه حسینی گفت: در مورد روند تولید این فیلم خیلی مصاحبه با رسانه‌ها داشتم اما چیزی که برایم اهمیت دارد زنده کردن یاد شهداست و من شخصیت این شهید بزرگوار را می‌شناختم به خاطر همین مشکل زیادی در نوشتن سناریو نداشتم.
 
وی گفت: دوست داشتم این کار را به صورت مستندگونه بسازم، وقتی سناریو را می‌نوشتم اول به بازیگر غیر حرفه‌ای فکر می‌کردم، خیلی گشتم و بازیگری پیدا نکردم و بعد احساس کردم که باید از بازیگر حرفه‌ای استفاده کنم و اولین کسی که به ذهنم آمد حامد کمیلی بود و حالا بعد از تماشای فیلم از انتخاب او کاملا راضی هستم. امیدوارم او بعد از این کار در انتخاب هایش با وسواس بیشتری عمل کند تا نقش‌هایش ماندگار شود.
 
شاه حسینی تصریح کرد: یکی از شانس‌های من این بود که حامد کمیلی خیلی باهوش بود و بعد از تماشای فیلم به ظرافت بازی او پی بردم.
 
 همچنین انسیه شاه‌حسینی در مورد زمان طولانی فیلم، گفت: اگر قرار بود به تمام زوایای این شهید می‌پرداختیم یک سریال میشد، راف کات اولیه ما 180 دقیقه بود و مجبور شدیم برخی‌ها را حذف کنیم. زمانی که کار به 110 دقیقه رسید من گریه می‌کردم چون به ناچار باید چیزهایی را حذف می‌کردم اما بعد از جشنواره روی صدای کار باید بیشتر کار کنیم و برخی جاها را حذف خواهیم کرد.
 
در ادامه این نشست سعید سیدزاده نیز توضیح داد: من فردی انقلابی هستم و انگیزه‌های فراوانی برای خلق این جنس از آثار دارم.
 
وی در ادامه افزود: به نظرم من «زیباتر از زندگی» خانواده‌ها را با سینما آشتی می‌دهد و امیدواریم توانسته باشیم فیلمی تاثیرگذار خلق کنیم.
 
سیدزاده ادامه داد: ما کار را 22 بهمن 90 کلید زدیم و خرداد 91 کار به اتمام رسید؛ ما زمستان و تابستان سختی را سپری کردیم و امیدواریم کار مورد پسند مخاطب قرار بگیرد.
 
وی اضافه کرد: جا دارد از کسانی که در ساخت این فیلم ما را یاری رساندن و تجهیزات در اختیار ما گذاشتند کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم.
 
در ادامه حامد کمیلی گفت: مدتی بود تصمیم گرفته بودم کار متفاوتی انجام دهم؛ احساس کردم باید در انتخاب هایم تجدید نظر کنم، زمانی که سعید سیدزاده فیلمنامه این کار را به من داد گفت جواب نده بخوان برویم هویزه به ما جواب بده و زمانی که وارد هویزه شده و با فضا آشنا شدم بیشتر دوست داشتم این نقش را ایفا کنم و  امیدوارم توانسته باشم گوشه‌هایی از زوایای پنهان این شخصیت بزرگوار را به تصویر بکشم.
 
در ادامه این نشست محمود پاک نیت بیان داشت: خوشحالم که یک سکانس در این فیلم حاضر بودم و هنگام تماشای کار خیلی اشک ریختم و تحت تاثیر قرار گرفتم.
 
وی در ادامه افزود: قبل از این انسیه شاه حسینی را نمی شناختم اما در هویزه با او آشنا شدم و فهمیدم او 8 سال در دفاع مقدس حضور داشته و اتفاقات عجیب و غریبی برای وی رخ داده است و از طرف گروه بازیگران از این کارگردان تشکر میکنم.
 
در ادامه موسوی نژاد، صداگذار فیلم سینمایی «زیباتر از زندگی» گفت: به هر حال فیلم جنگی شرایط و قابلیت‌های صداگذاری خاص خود را دارد و با آثار آپارتمانی کاملا متفاوت است؛ باید نسبت به آثار جنگی شناخت داشت و من با جواد اردکانی، محمد علی باشه آهنگر، مرحوم رسول ملاقلی پور کار کردم و صداگذاری آثار جنگی را می پسندیم.
 
در ادامه محسن روزبهانی با بیان اینکه متاسفانه فاتحه سینمای جنگ سالها است که خوانده شده است خاطر نشان کرد: زمانی با 80 تانک کار می‌کردیم اما در این فیلم 10 تانک داشتیم که 2 تای  آن نیز خراب بود انفجارها هم کامپیوتری بود و کار برای ما سخت و دشوار بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار