آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۶۱۷
خواجه‌سروی در همایش «مردم‌سالاری دینی»:

«جمهوری اسلامی» یک طرف پدیده‌ بیداری اسلامی است

معاون فرهنگی وزیر علوم با اشاره به بیداری اسلامی گفت: در یک طرف این پدیده‌ جمهوری اسلامی قرار دارد و در طرف دیگرش ...

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، خواجه سروی در همایش ملی «مردم سالاری دینی و بیداری اسلامی» که صبح امروز در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار شد، گفت: پس از شروع موج بیداری اسلامی که از سوی جمهوری اسلامی مسئله مهمی تلقی شد، تلاش گردید تا این پدیده مهم در راستای اهداف جمهوری اسلامی حرکت کند.


وی پدیده بیداری اسلامی را سرچشمه گرفته از انقلاب اسلامی دانست و افزود: بیداری اسلامی پدیده‌ای است که یک طرف آن جمهوری اسلامی قرار دارد و در طرف دیگرش جبهه غرب فعالیت می‌کند و ارتجاع نیز بخشی از این پدیده است که بینابین قرار گرفته است.


معاون فرهنگی وزیر علوم خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب به عنوان پرچمدار جهان اسلام از مجامع دانشگاهی خواست که مردم سالاری دینی در ایران و جزئیات آن را در اختیار کشورهای طالب آن قرار دهند.


خواجه سروی با بیان اینکه ما در رخدادهای بیداری اسلامی رقبایی داریم، تصریح کرد: در وجوه عملی سیاست در جمهوری اسلامی تجربیات مفیدی وجود دارد که نظام مردم سالاری دینی با محوریت ولایت فقیه مرحله تثبیت خود را پشت سر گذاشته است.


وی نحوه اداره بهتر جامعه را مشروعیت ثانویه نظام دانست و ادامه داد: در حال حاضر بحث خروجی بهتر نظام و در اختیار قرار دادن این خروجی به مردم مطرح است.


معاون فرهنگی وزیر علوم ادامه داد: نظام با حفظ ماهیت انقلاب، جلوه‌های تغییر را در خود نمایان کرده و به درخواست‌های روزانه پاسخ داده است.


خواجه سروی دکترین امنیت ملی جمهوری اسلامی را مسئله مهمی برشمرد و افزود: قبل از انقلاب تعداد دانشجویان به 200 هزار نفر نمی‌رسید، اما امروز 4.5 میلیون دانشجو داریم.


وی در پایان تجربیات جمهوری اسلامی را گوهر ارزنده دانست و گفت: این تجربیات می‌تواند راه ملت‌ها را باز کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار