آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۷۴۷
چمندی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

تاخیر در ارائه لایحه بودجه به تولید ملی ضربه می زند

دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان گـفت: تاخیر در ارائه لایحه بودجه سبب ضربه به تولید ملی می شود.
ابوالفضل چمندی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت:‌ تاخیر در ارائه لایحه بودجه سبب ضربه به اقشار مختلف جامعه می شود.
 
وی با یادآوری سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی افزود: ‌قطعاً تاخیر دولت در ارائه بودجه سبب ضربه به تولید ملی می شود و مدیران میانی نمی توانند در حوزه تولید برنامه ریزی مناسبی داشته باشند.
 
این فعال دانشجویی یکی دیگر از مضرات تاخیر در ارائه لایحه بودجه از سوی دولت را پایین آمدن کار کارشناسی در مجلس دانست و خاطرنشان کرد: اجماع کارشناسان در خصوص سند کشور با توجه به تاخیر دولت پایین می آید.
 
دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان با انتقاد از تاخیر دولت عنوان کرد:‌ گویا دولت در صدد رکورد زنی در خصوص تاخیر در ارائه لایحه بودجه به مجلس است.
 
این فعال دانشجی در پایان ابزار امیدواری کرد که دولت هر چه سریعتر لایحه خود را به مجلس ارائه دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار