کد خبر:۲۲۷۸۹۶
دبیر هیئت مرکزی جذب وزارت علوم خبر داد:

رشد 18 برابری جذب هیئت علمی در سال‌های اخیر

دبیر هیئت مرکزی جذب و معاون آموزشی وزارت علوم از رشد 18 برابری جذب اعضای هیئت علمی در سه سال اخیر خبر داد.
رشد 18 برابری جذب هیئت علمی در سال‌های اخیر
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر نادری‌منش در ششمین نشست هیئت‌های اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد به ارائه آماری از وضعیت جذب هیئت علمی پرداخت و گفت: بر اساس آمار مرکز جذب در دانشگاه‌های دولتی 15 هزار و 200 نفر و در دانشگاه‌های غیرانتفاعی هزار و 80 نفر و در دانشگاه آزاد هزار و 716 نفر جذب داشته‌ایم.
 
معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به حرکت رو به جلو در زمینه به روزرسانی و جذب اعضای هیئت علمی و تناسب قابل قبول نسبت استاد به دانشجو تاکید کرد: از 1/7/87 تاکنون بیشترین تعداد جذب را دانشگاه پیام‌نور داشته که این تعداد به 2 هزار و 313 نفر رسیده است.
 
وی با بیان اینکه در بین دانشگاه‌های دولتی دانشگاه تهران بیشترین جذب را داشته است گفت: تعداد جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد نیز هزار و 716 نفر بوده است.
 
نادری‌منش افزود: در شروع دولت دهم تعداد دانشجوی ورود به کارشناسی ارشد 43 هزار نفر بوده که این تعداد در مهر امسال به 121 هزار نفر رسیده است و این رشد سه برابری را نشان می‌دهد.
 
وی تصریح کرد: دلیل بخشی از این افزایش سه برابری و ایجاد و گسترش صد رشته محل به 18 هزار نفر هیئت علمی که جذب کرده‌ایم بر می‌گردد.
 
نادری‌منش در ادامه بر توسعه برنامه‌های پژوهشی تاکید کرد و گفت: ما باید بر اساس نیاز و به طور هدفمند نیرو تربیت کنیم اگر کسی علاقه‌مندب ه پژوهش است به پژوهشکده‌ها معرفی شود و اگر فردی شانیت شاگردپروری و تعامل با دانشجو دارد باید به سمت دانشگاه هدایت شود.
 
وی با بیان اینکه سرفصل‌های بخش دانش‌افزایی تهیه شده از عملیاتی نشدن این سرفصل‌ها در دانشگاه انتقاد کرد.
 
نادری‌منش در پایان گفت: این تصور که هر کس مدرک دکتری می‌گیرد باید استاد دانشگاه شود نادرست است و ما در این زمینه نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم چرا که در کشورهای پیشرفته دنیا فقط 2 تا 5 درصد فارغ‌التحصیلان به عنوان هیئت علمی جذب دانشگاه‌ می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار