آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۸۶۱۶
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی ایران:

همکاری اقتصادی ایران و مصر، برد - برد است

نهاوندیان گفت: باید با تدبیر و آینده نگری به سمت استفاده از حداکثر ظرفیت های تجاری و اقتصادی متقابل ایران و مصر حرکت کنیم.
همکاری اقتصادی ایران و مصر، برد - برد است

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمد نهاوندیان امروز در آغاز همایش همکاری های اقتصادی ایران و مصر در تهران گفت: منافع مشترک دو ملت و دو کشور ایجاب می کند به سمت همکاری اقتصادی برد- برد (پیروزی دو طرف) برویم.


وی تصریح کرد: گسترش همکاری های اقتصادی و تجاری می تواند مانع از فتنه انگیزی دشمنان دو کشور شود و باید ظرفیت های اقتصادی ایران و مصر به صورت مکمل در سطح اقتصاد بین الملل و جهانی مورد توجه مسئولان قرار گیرد.


رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه مصر دروازه ورود به اقتصاد و بازرگانی قاره آفریقا و ایران هم دروازه ورودبه کشورهای آسیای مرکزی است ، افزود: گسترش همکاری های سیاسی هم به تحقق منافع اقتصاد متقابل تهران و قاهره کمک می کند.


نهاوندیان تاکید کرد: باید مزیت های نسبی و مطلق دو کشور برای فعالان تجاری و اقتصادی تبیین و تأمین نیازهای متقابل در صادرات و واردات کالایی برنامه ریزی شود.


وی پیشنهاد کرد همایش های بازرگانی و اقتصادی ایران و مصر در شهرهای مختلف دو کشور و با حضور برجستگان و پیشگامان تجاری برگزار شود و خوشبختانه زمینه های همکاری در عرصه خودروسازی، صنایع معدنی و کشاورزی وجود دارد و ایران می تواند در عرصه صنایع غذایی و دارویی تجارب و دانش خود را در اختیار مصر قرار دهد.


نهاوندیان گفت: توانمندی های فنی و مهندسی دو کشور بسیار خوب است و می توانیم با تشکیل کنسرسیومی از شرکت های ایرانی و مصری بازارهای گسترده ای را در منطقه و جهان فراهم آوریم و ظرفیت گردشگری هم قابل توجه است.


وی همچنین بر ضرورت تسهیل رفت و آمد تجار دو کشور تأکید کرد و گفت: ارتباط اتاق های بازرگانی هم می تواند مؤثر باشد و امیدواریم همکاری های ایران و مصر در عرصه های حمل و نقل، کشتیرانی، بیمه و بانک گسترش یابد.


رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی کشورمان فعالیت بانک ایران و مصر را مهم خواند و گفت: این بانک می تواند بستر خوبی برای گسترش مناسبات تجاری فراهم آورد و باید از همه ظرفیت های بخش های خصوصی بهره برداری و با گسترش سرمایه گذاری های مشترک، دستاوردهای آن را تقدیم دو ملت مسلمان کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار