به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، غلامرضا خواجه سروی در گردهمایی معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاهها که شب گذشته در مرکز پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد، گفت: برگزاری این گردهمایی محور اصلی آن انتخابات یازدهم ریاست جمهوری که در خردادماه 92 برگزار میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: ما باید تلاش کنیم که انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری هر چه باشکوهتر برگزار شده و صحنه دفاع مردم از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دوباره تکرار شود.
وی با بیان اینکه در این گردهماییها دانشگاهها می توانند تجربیات را با یکدیگر تبادل کنند، گفت: با تبادل تجربیات بین یکدیگر و درک شرایط کشور با تبیین نقش دانشگاهیان میتوانیم سهم دانشگاهها را در این اتفاق مهم بیان کنیم و آنچه که به عنوان رویکردهای اساسی اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاهها است به جامعه منتقل کنیم.
وی ادامه داد: دانشگاهها به عنوان یک خانواده بزرگ پنج میلیون نفری اثرگذاری مهمی را در کشور دارد و طوری باید این خانواده حمایت شود که در انتخابات ریاست جمهوری بتواند اثری مثبت داشته باشد.
خواجه سروی با اشاره به تجربه دانشگاهها در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه خوبی را از مشارکت دانشگاهها در انتخابات گذشته مجلس داریم و این مشارکت نشان داد که این منبع میتواند حرکت اثرگذاری در جامعه داشته باشد و به عنوان یک منبع نخبه پروری کاری کنند که این تجربیات از دانشگاه به جامعه منتقل شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: چنانچه ما بتوانیم در انتخابات 92 درست کار کنیم و محیط متقاعدسازی را مانند انتخابات مجلس ایجاد کنیم یک نقطه مثبت در حرکت دانشگاه محسوب خواهد شد همانطور که در انتخابات مجلس قریب به هزار استاد اعلام حضور در انتخابات را کرده بودند که موج بزرگی در دنیا به راه انداخت.
خواجه سروی افزود: اگر این جمعیت پنج میلیونی یکپارچه وارد عمل شود هم اثر داخلی و هم بین المللی خواهد داشت و به حضور فزاینده مردم کمک خواهد کرد.
وی یکی از وظایف مهم معاونان دانشجویی و فرهنگی را تعامل با دانشجویان عنوان کرد و گفت: تعامل با دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاهها خیلی مهم است و میتواند نارضایتی احتمالی را به حداقل ممکن کاهش دهد.
معاون فرهنگی وزارت علوم اضافه کرد: در سالهای اخیر تحمل کمیته انضباطی در دانشگاهها در موارد خاص افزایش یافته و باید این تحمل بیشتر شود.
خواجه سروی گفت: خطی که باید دنبال کنیم در انتخابات 92 خط ولایت و رهبری است و نگاه ما آن چیزی است که مدنظر مقام معظم رهبری است که باید با این نگاه جایگاه خوب دانشگاهها را ارتقاء دهیم.
معاون فرهنگی وزیر علوم در ادامه گفت: برای برگزاری برنامههای انتخاباتی در دانشگاهها باید حتماً دعوت از سوی تشکلها صورت گیرد و اگر کسی می خواهد در دانشگاه حضور یابد به قوانین و مقررات دانشگاه احترام بگذارد این را به این دلیل می گویم که بسیاری از افراد از مقررات دانشگاهها مطلع نیستند و ممکن است به ضرر دانشگاهها فعالیت کنند.
وی استفاده از ظرفیتهای کرسیهای آزاد اندیشی را یکی از موارد مهم در بحث انتخابات عنوان کرد و گفت: کرسیهای آزاد اندیشی میتواند ظرفیت مناسبی در انتخابات باشد.
خاجه سروی در پایان گفت: تاکنون فعالیت کرسیهای آزاداندیشی خوب پیش رفته اما راضی کننده نیست و باید بهتر از این باشد.