مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: نقد رسانه های دین مدار باید سازنده، دلسوزانه و با انگیزه های الهی باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی ظهر امروز در اولین همایش خبرنگاران و رسانههای گروهی استان مازندران با عنوان «رسانه و انقلاب اسلامی» در دانشگاه آزاد ساری، با بیان اینکه گاهی رسانه می تواند یک جامعه را به اوج تعالی و یا سقوط بکشاند، حضور گسترده رسانه های جمعی را در راستای جهت دهی به افکار جامعه یکی از واقعیت های انکارناپذیر دانست و تأکید کرد: چه بخواهیم و چه نخواهیم امروز نقش رسانه به عنوان یک مرجع مهم برای شکل گیری به افکار جامعه بسیار تأثیرگذار است.
وی با بیان این که اگر امروز را به عصر رسانه تعبیر کنیم، سخنی به گزاف نگفته ایم، تصریح کرد: در دوران کنونی تأثیرگذاری یک رسانه از یک بمب اتم هم بیشتر است و امروزه شاید دنیای پیشرفته صنعتی نیازی نمی بیند که امکانات تسلیحاتی خود را علیه ملت ها بسیج کند و از جنگ سخت برای متقاعد کردن ملت ها و به استعمار گرفتن آنان بهره ببرد.
ابراهیمی تأکید کرد: رسانه باید ابزار تفکر باشد نه ابزار غفلت و بی توجهی؛ فکر به جامعه تزریق کند نه جامعه را در حالت بی خبری قرار دهد، فکر دادن به جامعه و بیدار کردن جامعه نقش اصلی رسانه است و ایجاد امید، افشای توطئه های دشمنان مهم ترین وظیفه ای است که به عهده دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران ادامه داد: رسانه باید در بحران های مختلف به مردم دلگرمی دهد و به آنها راهکار ارائه کند، نقش رسانه تنها خبررسانی نیست و در کنار آن در ارائه راهکار، ایجاد دلگرمی و باز کردن مسیرهای مختلف نیز نقش بسیار موثری دارد و حتی می تواند به مسئولان و تصمیم گیرندگان جامعه راهکار مناسب ارائه دهد.
وی بر حق مداری و حقیقت گرایی از سوی رسانه های داخلی تأکید کرد و افزود: رسانه باید بر مدار حقیقت و حق حرکت کند و باید حق مدار و حقیقت گرا باشد، اگر رسانه ای از این جهت منحرف شد آغاز سقوط آن رسانه خواهد بود و صاحب رسانه باید از قابلیت و ظرفیت کامل برخوردار باشد و بر مدار حق گرایی حرکت کند.
این مسئول فرهنگی در استان مازندران بیان حقایق را مهمترین رسالت رسانهها عنوان کرد و گفت: رسانهها حقایق جامعه را آن چیزی که هست بیان کنند.
وی تاکید کرد: رسانهها باید حقایق جامعه را بیان و نسبت به رفع چالشها نظرات مناسبی ارائه دهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه نقد رسانه ها نیز باید سازنده ، دلسوزانه و با انگیزه های الهی باشد ، ادامه داد: تسویه حساب و انتقام جویی در رسانه های دین مدار جایگاهی ندارد.
ابراهیمی بر لزوم کیفی سازی و سازماندهی مطبوعات استان مازندران تاکید کرد و بیان داشت: هدفمند سازی مطبوعات، توجه به معیشت خبرنگاران و بررسی سریع پروانه های تقاضای نشریات از دغدغه های مطبوعات استان است.