معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران گفت: رعایت تقوا و پایبندی به ارزشهای اخلاقی توسط همسران راه حلی برای حل معضل پدیده طلاق در جامعه است.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، هادی ابراهیمی، در کارگروه بانوان و امورخانواده استان، تحکیم روابط اجتماعی، کاهش طلاق و بهبود روش زندگی را از جمله مهمترین دغدغه مدیران ارشد استان اعلام کرد.
معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استاندار در این جلسه که به منظور بررسی وضعیت طلاق و ازدواج در شهرستان های بابلسر، فریدونکنار، محمودآباد، نور و جویبار و ارائه راهکار مناسب جهت تحکیم نهاد خانواده به میزبانی دانشگاه مازندران در بابلسر برگزار شد؛ خواستار اهتمام فرمانداران در ساماندهی امور اجتماعی منطقه و برنامه ریزی در جهت کاهش آمار طلاق شد.
ابراهیمی بر حضور اثر گذار مراکز فرهنگی و پیشگیری جامعه برای موفقیت در برنامه های تحکیم خانواده تاکید داشت و تصریح کرد: آموزش شیوه های صحیح رفتاری از طریق برگزاری دوره های آموزشی قبل ازدواج، تقویت بنیان های مذهبی و ارزش های دینی و اخلاقی در سطح جامعه در کنار ترویج فرهنگ مراجعه خانواده به مراکز مشاوره از جمله راهکارهای آموزشی، فرهنگی برای جلوگیری از طلاق است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران ترویج فرهنگ همسان گزینی را از دیگر عوامل موثر در این خصوص دانست و گفت: نفی فرهنگ جنسیت سالاری در خانواده ها، فرهنگ سازی در جهت رعایت تقوا و پایبندی به ارزش های اخلاقی توسط همسران، آموزش شیوه ها و معیارهای صحیح همسر گزینی در کنار ایجاد مراکز مشاوره به ویژه در دانشگاهها نیز می تواند به عنوان راه حلی برای حل معضل پدیده طلاق در جامعه باشد.
ابراهیمی خواستار ساماندهی نظام ثبت ازدواج و طلاق شد و تصریح کرد: ایجاد و گسترش مراکز مشاوره، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی تهدید کننده نهاد خانواده در کنار توانمند سازی اقتصاد خانواده ها از جمله راهکارهای اجرایی برای کاهش آمار طلاق است.
وی بر کنترل مهاجرت بی رویه از مناطق روستایی به شهرها تاکید کرد و ادامه داد: رفع تبعیضات طبقاتی و توسعه امکانات، توانمند سازی و ایجاد فرصت های اشتغال و گسترش حمایت های بیمه ای از زنان در کنار تقویت و توسعه طرح های پیشگیری از همسر آزاری و سازش خانوادگی نیز به عنوان راهکارهای اجرایی حل این معضل خواهد بود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار بر برگزاری جلسات منظم ستاد تحول اجتماعی در شهرستان ها تاکید کرد و افزود: شرط رشد اقتصادی و سیاسی هر جامعه در گرو توسعه فرهنگی آن است و یقینا تا نظامی از نظر فرهنگی رشد نداشته باشد پیشرفتی حاصل نمی شود.
وی نجات یک خانواده و تقویت ارتباطات اجتماعی را با اهمیت دانست و تاکید کرد: باید همه مسئولان در این موضوع پاسخگوی عملکرد خود باشند چرا که عوارض و پیامدهای ناهنجاری های اجتماعی و بخصوص طلاق، بسیار برای جوانان و دیگر آحاد جامعه خطرناک است.