پای بودجه 92 به مجلس باز می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۹۶۰۸
فردا توسط رئیس جمهور؛

پای بودجه 92 به مجلس باز می شود

رئیس جمهور در حالی بودجه سال 92 را به خانه ملت تقدیم می کند که سخنگوی هیئت رئیسه اعلام کرد روزهای باقی مانده تا پایان سال، برای بررسی بودجه کافی نیست.
پای بودجه 92  به مجلس باز می شود

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس‌جمهور چهارشنبه برای تحویل لایحه بودجه سال 92کشور در مجلس حاضر خواهد شد.

 

 محمود احمدی‌نژاد در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی خود  تاکید کرده بود بودجه سندی بسیار مهم و برنامه یک ساله است و دولت بودجه 92 را چهارشنبه این هفته تقدیم مجلس می کند.

 

وی همچنین تاکید کرده بود: در بودجه سال آینده حداقل مقدار فروش نفت را منظور کردیم و هزینه‌های جاری کشور را به شدت کاهش دادیم و با افزایش مالیات، کاهش درآمد نفتی را در بودجه جبران می‌کنیم.

 

در این راستا سخنگوی هیئت رئیسه مجلس نیز اظهار داشت:  طبق آئین نامه داخلی مجلس، فرصت بررسی لایحه بودجه در روزهای باقی مانده تا پایان سال، کافی نیست و بررسی لایحه یک ، دو یا چند دوازدهم در دستور کار مجلس قرار می گیرد.
  
سخنگوی هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: برای تسریع در بررسی لایحه یک یا چند دوازدهم ، هفته آینده جلسات علنی مجلس از دستور کار خارج می شود و فقط کمیسیون های تخصصی مجلس برای بررسی آن تشکیل جلسه می دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار