کد خبر:۲۲۹۶۱۴
فرماندار سروستان خبر داد:

سرمایه‌گذاری 450 میلیاردتومانی برای مجموعه میادین نفتی سروستان

فرماندار سروستان گفت: برای مجموعه میادین نفتی این شهرستان بالغ بر 450 میلیاردتومان سرمایه‌گذاری شده و روزانه 15 هزار بشکه استخراج و به پالایشگاه شیراز ارسال می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، احسان خازن امروز در جمع خبرنگاران اعزامی به سروستان بیان کرد: برای مجموعه میادین نفتی این شهرستان بالغ بر 450 میلیاردتومان سرمایه‌گذاری و روزانه 15 هزار بشکه استخراج و به پالایشگاه شیراز ارسال می‌شود.

 

وی افزود: در مراحل بعدی، این میادین تا سقف 30 هزار بشکه نیز ظرفیت دارد.

 

فرماندار شهرستان سروستان بیان داشت: نفت مجموعه میادین نفتی این شهرستان، نفت سبز و بسیار مرغوبی در کشور است که  این نفت در سال 52 کشف و مراحل استخراج آن در دولت‌های نهم و دهم پی‌گیری و به بهره‌برداری رسیده ‌است.

 

خازن گفت: این نفت تنها در سروستان و گچساران استخراج شده ‌است.

 

وی بیان کرد: هم‌اکنون 700 تا 800 نفر در این مجموعه مشغول به‌کار هستند که اولویت با نیروهای بومی است.

 

فرماندار شهرستان سروستان گفت: این مجموعه به نام شهید سرافراز غلامرضا دست‌بالا نام‌گذاری شده‌است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار