به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، آیت الله تسخیری در مراسم رونمایی از کتاب «پیامبر اعظم» که امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: تولیدکننده فیلم «محمد رسول الله» یک هنرمند اهل سوریه است که شاید ایران را یک بار دیده باشد.
رئیس سابق مجمع تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: او به ایران آمده بود و من ملاقاتی با ایشان داشتم؛ وی در ابتدای ملاقات از من خواست در خصوص ابعاد فکر و اندیشه مقام معظم رهبری برایش بگویم که من شروع کردم و ابعاد شخصیتی ایشان را توضیح دادم، جوانب علمی، فقهی و اصولی را مطرح کردم و به صورت خیلی مختصر عشق ایشان به پیامبر اکرم(ص) و همچنین دید هنریشان را توضیح دادم.
وی گفت: من به این هنرمند گفتم اگر می خواهی از ایشان بیشتر بشنوی، چند نفر را به شما معرفی میکنم تا بهتر بتوانی با ایشان آشنا بشوی، اما وی گفت که تو من را احیا کردی.
تسخیری گفت: این جوان هنرمند می گفت که تازه به عربستان سعودی رفته بودم، در اولین صحبتی که با اولین شخصیت مذهبی این کشور داشتم، به من گفت تو کافر هستی، چون که ادعای احیا میکنی و این حرکتهای صوری را در سینما ایجاد کردهای.
رئیس سابق مجمع تقریب مذاهب اسلامی یادآور شد: این جوان می گفت وقتی شما در خصوص رهبر ایران این حرفها را زدی، من را احیا کردی و دیدگاهم را در خصوص رهبر ایران تغییر دادی؛ به این ترتیب روحیه این فرد تغییر کرد و چند ماه بعد از آن ملاقات در انفجاری در عمان کشته شد.
وی گفت: تشکر می کنم از نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها که زحمت کشیدند و این کتاب ارزشمند را معرفی کردند؛ خوب است که دانشجویان روی فصل فصل این کتاب کار کنند و هر فصل آن را که میتوانند به صورت یک کتاب دربیاورند.
تسخیری ادامه داد: در این کتاب یک دید کلی و جامع در خصوص پیامبر اکرم (ص) وجود دارد و من احساس کردم که این درسها برای جامعه خیلی ضروری است تا آن را بشنوند و روی آن کار کنند.
رئیس سابق مجمع تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: بعثت پیامبر اکرم (ص) به عنوان یکی از رویدادهای بشریت در این کتاب مطرح شده و گامهایی که پیامبر اکرم (ص) برای وحدت امت اسلامی در مدینه برداشته، تشریح، و به اهداف پیامبر اکرم(ص) نیز اشاره شده است؛ این منبع مورد نیاز شدید امت اسلامی است تا حقایق اسلام بازتولید شود.
وی گفت: کسی که این کتاب را مطالعه میکند چند نکته بدست میآورد؛ این پدیدهها درسی تاریخی هستند که باید به عنوان عبرتی برای نسلهای آینده توضیح داده شوند؛ همچنین باید ابعاد سیاسی و اجتماعی زندگی پیامبر اکرم با پدیدهها و مسائل روز تطبیق داده شود.
تسخیری گفت: نام و یاد و تکریم پیامبر اکرم (ص) محور اصلی وحدت امت اسلامی است که این مسئله با عاطفه و ایمان توأم شده است، بنابراین ما باید بر روی توأم بودن ایمان و عاطفه تأمل بیشتری داشته باشیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.
رئیس سابق مجمع تقریب مذاهب اسلامی در پایان گفت: تاریخ برای ما منظرههای زیبایی از اصحاب الهی عرضه می کند که با استفاده از آن باید در مقابل توطئههای دشمنان ایستادگی کرد و صحبتهای پیامبر (ص) را جزو شخصیت خودمان قرار دهیم.