آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۰۷۴۸
گزارش کامل جایزه کتاب فصل؛

اسماعیلی: 450 هزار عنوان کتاب در دولت نهم و دهم چاپ شده است

معاون فرهنگی ارشاد گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون 675 هزار عنوان کتاب در ایران منتشر شده که 450 هزار عنوان آن در دولت نهم و دهم بوده است که این نشانگر توجه به مطالعه است.
اسماعیلی: 450 هزار عنوان کتاب در دولت نهم و دهم چاپ شده است

 به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، آئین پایانی بیست‌وسومین جایزه کتاب فصل عصر امروز شنبه 15 اسفند در سرای اهل قلم با حضور علی اسماعیلی سرپرست معاونت فرهنگی، امیر شجاعی صاعین مدیرعامل خانه کتاب و مجید حمیدزاده دبیر علمی این جایزه برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم علی شجاعی‌صاعین، مدیرعامل خانه کتاب اظهار داشت: نتایج بررسی کتابهایی که برای اولین بار در پاییز سال جاری منتشر شده با همکاری بیش از 300 داور انجام شد که امروز نتایج آن اعلام خواهد شد.

 

به گفته وی این قرعه به لحاظ تعداد برگزیدگان و افراد شایسته تقدیر در قیاس با بهار، تابستان و پاییز سال 91 به لحاظ تعداد آثار منتخب تعداد بیشتری را معرفی خواهیم کرد. از این رو بیست‌وسومین دوره را به فال نیک گرفته تا این قطار با برگزاری دوره 24 به ششمین سال برسد.

 

مدیرعامل خانه کتاب تصریح کرد: فکر می‌کنم نزدیک به هزار اثر شایسته تقدیر و برگزیده به جامعه کتابخوان در راستای این جایزه معرفی شده که این تعداد مایه مباهات است. البته حمایت معاونت فرهنگی طی 6 سال گذشته مطلوب بوده. پیشنهاد می‌کنم برای دوره آتی یعنی بیست‌وچهارمین مراسم ویژه‌ای برگزار و میزبان اکثریت برگزیدگان باشیم.

 

اسماعیلی: 450 هزار عنوان کتاب در دولت نهم و دهم چاپ شده است

 

همچنین علی اسماعیلی سرپرست و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم اظهار داشت: امیدواریم طبق پیشنهاد آقای شجاعی صاعین همایش بزرگی را با حضور برگزیدگان و داوران جایزه کتاب فصل برپا کنیم تا به سهم خود تشکری کرده باشیم.

 

به گفته اسماعیلی از ابتدای انقلاب تاکنون 675 هزار عنوان کتاب در ایران منتشر شده که 450 هزار عنوان آن در دولت نهم و دهم بوده است که این نشانگر توجه به مطالعه است.

 

وی افزود: کتاب مهمترین و والاترین ابزار فرهنگی و هنری برای انتقال دانش و بینش به نسلهای جوان است. کتاب تاثیر بسیاری در حیات اجتماعی و فرهنگی هر ملت دارد. در تکلیف اهمیت کتاب همین بس که معجزه پیامبر اسلام با کتاب بوده و اسلام پرچمدار کتاب و کتابخوانی است.

 

سرپرست معاونت فرهنگی گفت: در دوره معاصر وقتی می‌خواهند فرهیختگی جامعه‌ای را بسنجند از کتاب شروع می‌کنند به این واسطه کتاب نشانه هویت و اصالت یک ملت است و باید دانست کتاب عنصر لاینفک هر جامعه‌ای است. کتاب ارزانترین، فراگیرترین قالب دانش است و به جهت مادی هم در دسترس بوده و یکی از راه‌های رسیدن به کمال و سعادت می‌باشد.

 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: در دهه‌های 1970 و 1980 بحث مطالعه مورد توجه این یونسکو قرار گرفت. این مسئله یعنی توسعه و ترویج مطالعه کتاب و کتابخوانی یک کاربرد ملی است که نیازمند توجه و برنامه‌ریزی می‌باشد تا به اوج قله‌های اقتدار برسیم.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: خوشحالیم امروز نزدیک به 200 ناشر الکترونیک داریم هر چه بتوانیم در این جهت حرکت کرده و شمار کتابخانه‌ها را افزایش دهیم موفق‌تر خواهیم بود. ما در این دولت 2800 کتابخانه و 32 ایستگاه مطالعه با 15 عنوان را افتتاح کردیم که این مهم به توسعه کتاب و کتابخوانی کمک می‌کند.

 

اسماعیلی بیان کرد: معرفی کتب ارزشمند و فاخر به همه جامعه از دیگر اهداف ما است تا به امروز 232 نمایشگاه کتاب استانی را برگزار کردیم اما همزمان با آن شاهد برپایی نمایشگاه‌های موضوعی در کشور نیز بوده‌ایم که در این نمایشگاه‌های استانی یک میلیون و 400 هزار عنوان را به معرض دید قرار دادیم و 12 میلیون نفر از آن بازدید داشتند که 132 نمایشگاه در دولت‌های نهم و دهم بوده است.

وی در پایان از اندیشمندان، اساتید و مسئولان قدردانی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار