به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، کرسی آزاداندیشی «روابط دختر و پسر» روز گذشته به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند به منظور پیروی از گفتمان ولایت و رهبری و آگاه سازی دانشجویان در نحوه ارتباطات در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این کرسی عرب نژاد به عنوان مخالف پشت تریبون رفت و گفت: در جامعه امروزی دختران هنگام ورود به دانشگاه محدویتی ندارند و با هر مد و لباسی وارد دانشگاه می شوند و این خود موجب ایجاد مشکلاتی برای خوشان و دیگران می شود.
وی افزود: افراد بدون گذراندن هیچ دوره آموزش اخلاقی از دبیرستان وارد دانشگاه می شوند که این می تواند آسیب جدی به دانشجویان وارد کند.
یکی دیگر از دانشجویان به عنوان مخالف به محیط خانوادگی افراد اشاره کرد و افزود: اگر در محیط خانواده آزادی بیشتری برای فرزندان باشد روابط سالم تر است و این روابط موجب ایجاد رقابت سالم در زمینه تحصیل و اقتصادی مابین دختر و پسر می شود.
وی گفت: محدودیت ها هر چه بیشتر شود علاقه برای ایجاد روابط عاطفی بین دختر و پسر بیشتر می شود.
دیگر دانشجوی مخالف رابطه دختر و پسر به بیان دیدگاه های خود پرداخت و تصریح کرد: سه دیدگاه برای افراد وجود دارد؛ دیدگاه آزاد معروف به سکولاریسم، دیدگاه ممنوع که افراد متعصب را شامل می شود و دیدگاه حد وسط که می گوید برای برقراری ارتباط باید آموزه های دینی را سرلوحه قرار داد و بر اساس دیدگاه های دینی باشد.
وی تصریح کرد: در برخی مناطق شهرهای بزرگ مانند تهران آمار طلاق 25 درصد بالاتر از سایر نقاط کشور است که یکی از دلایل این امر می تواند روابط قبل ازدواج باشد.
در پایان حجت الاسلام سیبویه، استاد حوزه علمیه قم و کارشناس این کرسی به جمع بندی مباحث مطرح شده پرداخت و گفت: انسان ها همه آزادند هر طوری بخواهند فکر کنند؛ اما باید احتمالات را هم در نظر بگیریم، هر فرد شرایط زندگیش را در نظر بگیرد و خود را با احتمالاتی که به او ارائه می شود مقایسه کند.
وی افزود: براساس آمار روانشناسان 75 درصد زندگی ما بر روی روابط می چرخد؛ اما فقط 10 درصد آن موثر است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه وظیفه هر کس در مواجهه با مشکلات فرق می کند، بیان داشت: ارتباط در صورتی کمک کننده برای ازدواج است که هر تعهد نسبت به فرد مقابل را در خود تقویت کند.
سیبویه با اشاره به اینکه در این دنیا هر معلولی علتی دارد، افزود: انسان به برخی از این علل دست یافته و برخی را هنوز کشف نکرده است؛ بنابراین اگر علت یک معلول را کشف نکرده ایم، دلیل بر عدم انجام آن نیست؛ بلکه باید بپذیریم که هر معلول علت دارد و به مرور زمان علت آن کشف خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای بهبود وضع موجود باید از دوران ابتدایی شروع کرد.