آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۱۴۴۸

اولین جشنواره‌ ملی عکس‌ خلیج فارس در بندرعباس برگزار می‌شود

اولین جشنواره ملی عکس خلیج فارس اردیبهشت ماه سال آینده با هدف پاسداشت هویت ملی و بین‌المللی خلیج‌فارس ایران برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، اولین جشنواره ملی عکس خلیج فارس در دو بخش «چشم‌انداز» و «فرهنگ و زندگی» اردیبهشت ماه سال آینده با هدف رونق بخشیدن به تعاملات فرهنگی هنری با کشورهای همسایه، نمایش جلوه‌های استقامت، پایداری و هم‌دلی ساکنین منطقه، ترویج پیام صلح و دوستی به جای هرگونه سلطه‌ستیزی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ غنی این منطقه برپا می‌شود.
شرکت در این جشنواره برای عموم مردم آزاد است و علاقه مندان می‌توانند در بخش «چشم‌انداز» با هفت تک‌ عکس و در بخش «فرهنگ و زندگی» با هفت تک عکس و یا دو مجموعه عکس شرکت کنند.
این جشنواره به میزبانی انجمن عکاسان هرمزگان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان و به دبیری ‌حسین مرشدی و مدیریت اجرایی حسام‌الدین انصاریان برگزار می‌شود.
در اولین جشنواره ملی عکس خلیج فارس در هر بخش به سه نفر بدون در نظر گرفتن اولویت، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 12میلیون ریال اهدا خواهد شد.
علاقمندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند از 25 اسفند امسال تا 20 فروردین 92 عکس‌های خود را به این جشنواره ارسال کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار