به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، نخستین جلسه کارگروه توسعه دریامحور در سال ۱۴۰۳ به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان و با حضور سایر اعضاء برگزار شد.
مهدی دوستی عملیاتیشدن پروژههای پیشران دریامحور را یکی از کلان اولویت استان در سال ۱۴۰۳ برشمرد و افزود: توسعه پایدار استان با محوریت نیروی انسانی متخصص و محیط زیست مبنای پروژههای پیشران تعریف شده ذیل سیاستهای اقتصاد دریاپایه است.
استاندار هرمزگان با تاکید بر اهمیت نتیجهگرایی در مدلهای توسعه گفت: اکنون کشور به پایان راه توسعه آسان متری رسیده و مسیر دشوار دستیابی به آثار پایدار توسعه را آغاز کرده که نشانه دهنده بلوغ و عقلانیت کشور در توسعه است.
وی با اشاره به جدول برنامههایی که کارگروههای پنجگانه در جلسه ارائه کردند، گفت: به خاطر وسعت و حجم هر برنامه، غربال پروژهها در درجه اول اهمیت قراردارد و بعد آن واگذاری به بخش خصوصی اصل مهم در اجرای پروژههای پیشران دریامحور است و نقش دولت در این بین نیز به مثابه توانمندساز و حمایتگر خواهد بود برای مهیا کردن زیرساخت هاست.
دوستی مراحل مدیریت و کنترل پروژهها را براساس زمانبندی مشخص مهم خواند و ادامه داد: به موازات کارگروه لازم است سازمان برنامهریزی پروژههای موجود که نسبتی با اقتصاد دریا مثل جادههای عمود به دریا، مسیرهای اتصال روستاهای ساحلی باهم و نمونههایی از این دست دارند را مشخص و اعلام کند.