اردوی راهیان خلیج فارس دانشجویان دانشگاه‌های هرمزگان به جزیره شهید پرور هرمز
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۷۹۴۷
ناصری در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد

اردوی راهیان خلیج فارس دانشجویان دانشگاه‌های هرمزگان به جزیره شهید پرور هرمز

مسئول راهیان نور گردشگری بسیج دانشجویی استان هرمزگان گفت: اردوی راهیان خلیج فارس به جزیره شهید پرور هرمز با حضور ۶۷۹ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های سطح استان هرمزگان از اواخر مهرماه آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

ناصری، مسئول راهیان نور گردشگری بسیج دانشجویی استان هرمزگان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: اردوی راهیان خلیج فارس به جزیره شهید پرور هرمز با حضور ۶۷۹ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های سطح استان هرمزگان از اواخر مهرماه آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.

 

وی افزود: در نظر داریم در صورت شرایط مساعد آب و هوایی، پذیرای حدود ۶۰۰ نفر دیگر از دانشجویان سطح استان تا پایان سال جاری باشیم.

 

مسئول راهیان نور گردشگری بسیج دانشجویی استان هرمزگان با بیان اینکه تشریح بحث استعمارگری و استکبارستیزی، آشنایی دانشجویان با شهدای هرمز، دیدار با خانواده های شهدا وآشنایی دانشجویان با اهمیت تنگه هرمز از اهداف مهم برگزاری این اردوست.

 

ناصری تصریح کرد: در این اردو از اساتید دانشگاهی، راویان دفاع مقدس و تعدادی از نیروهای دریایی سپاه برای تدریس دانشجویان استفاده شده است.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار