کد خبر:۲۳۲۹۳۴
بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مازندران:

یوم‌الله 12 فروردین بزرگترین رفراندوم مردمی تاریخ معاصر جهان است

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مازندران با صدور بیانیه‌ای به مناسبت سالروز جمهوری اسلامی تاکید کرد: یوم الله 12 فروردین از رخدادهای عظیم و استثنایی تاریخ معاصر در همه پرسی مردمی از شکل حکومت خود در جهان است.
یوم‌الله 12 فروردین بزرگترین رفراندوم مردمی تاریخ معاصر جهان است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاههای استان مازندران به مناسبت روز جمهوری اسلامی آورده شده است: یوم‌الله 12 فروردین روز وحدت ملی ایرانیان و روز ظهور شخصیت واقعی مردم ایران و تجلی حکومت عدل الهی و تحقق وعده حق تعالی در بذل عزت و بزرگی به مستضعفان جهان و روز استقلال‌طلبی واقعی ملت غیور و رشید ایران اسلامی است.
 
این بیانیه می‌افزاید: 12 فروردین سالروز استقرار و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی از رخدادهای عظیم و استثنایی تاریخ معاصر در همه پرسی مردمی از شکل حکومت خود در جهان است و در این روز فرخنده خون تازه‌ای در شریان‌های هستی ایران جاری شد و جانی دوباره به پیکر اسلام و روح امید در کالبد زمانه دمیدن گرفت و روز نویدبخشی پگاه پیروزی و غلبه حق علیه باطل است.
 
در ادامه بیانیه آمده است: یوم‌الله 12 فروردین ثبت برگ زرینی دیگر بر تارک درخشان و تابناک مجاهدت‌های استقلال طلبانه و آزادیخواهانه تاریخ بشری است که می‌توان آن را در تاریخ معاصر بی‌نظیر دانست که تاکنون هیچ رفراندومی با این گستردگی و اهمیت در کشوری اتفاق نیفتاده است و به درستی که ملت آگاه، آزاده و فهیم ایران اسلامی در دوازدهم فروردین سال 1358 با رأی قاطع «آری» و حداکثری خود به نظام جمهوری اسلامی ایران مهر تأیید زدند و آن را در تاریخ به ثبت و ضبط رساندند.
 
در این بیانیه ذکر شده است: در این روز عظیم مردم انقلابی و مومن ایران اسلامی برای تحکیم ارکان انقلاب، وحدت ملی و یکپارچگی خود را به منظور تشکیل حکومتی اسلامی به نمایش گذاشتند و با این انتخاب آگاهانه طومار استبداد و ظلم 2500 ساله رژیم ستم‌شاهی را برچیدند و دوران سیاه استعمار و استبداد را به زباله‌دان تاریخ سپردند و این همان تحقق شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی و بیانگر این واقعیت است که مردم مبارز ایران، ملتی عدالتخواه و آزادی‌طلب هستند و هرگز اجازه دخالت در تعیین سرنوشت خود را به بیگانگان نمی‌دهند.
 
بسیج دانشجویی دانشگاههای استان مازندران در پایان ضمن تبریک سالروز دوازدهم فروردین روز جمهوری اسلامی، تداوم و انسجام در تحقق آرمان‌های اصیل امام راحل و شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی را مهم‌ترین اصل در برابر توطئه‌های دشمنان اسلام می‌داند و با تاکید بر آموزه‌های مقام معظم رهبری در پیام نوروزی امسال به منظور شکوفایی هر چه بیشتر نظام مقدس اسلامی، حضور ملت در عرصه‌های مختلف را نقطه عطف در تحقق منویات پیام نوروزی برمی‌شمارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار