آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۲۹۴۵
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران:

12 فروردین گوشه ای از خقیقت پنهان غدیر را نمایان کرد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با بیان اینکه 12 فروردین گوشه ای از خقیقت پنهان غدیر را نمایان ساخت، تاکید کرد: در این روز بزرگ ...
12 فروردین گوشه ای از خقیقت پنهان غدیر را نمایان کرد
مهدی محمدی راد در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با اشاره به اهمیت روز جمهوری اسلامی گفت: 12 فروردین یکی از روزهای تاریخی و مهم ایران اسلامی است، در این روز با رای اکثریت قاطع مردم، نظام سیاسی کشور پس از 2500 سال از نظام سلطنتی به نظام جمهوری اسلامی و حکومت مردمی تغییر کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: در 12 فروردین 1358 ثمره مبارزات ضد سلطنتی و طاغوتی و شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ملت ایران به بار نشست و نظام جمهوری اسلامی ایران استقرار یافت.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران افزود: در این روز ملت ایران با رای 2/98 درصدی خود ساختار سیاسی، اجتماعی ایران را تغییر داد و جمهوری اسلامی مستقر شد. به همین سبب این روز مبارک از آن پس روز «جمهوری اسلامی» نام گرفت.
 
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه 12 فروردین، گوشه‌ای از حقیقت پنهان غدیر را نمایان کرد، افزود: در این روز بزرگ مردم ایران اسلامی پای صندوق‌های رای حاضر شدند تا پیروی و تبعیت خود را از ولایت نشان دهند.
 
محمدی راد با بیان اینکه روز 12 فروردین روز رسمیت یافتن حکومت مستضعفین بر مستکبرین است، خاطرنشان کرد: مردم ایران در 33 سال گذشته با پیروی خود از ولایت فقیه برای کشور برکات مادی و معنوی بسیاری به دست آورند.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر نقش بی‌بدیل امام امت در 12 فروردین ماه اظهار داشت: امام امت با سخنرانی‌های خود ابهت جمهوری اسلامی را نشان دادند و بر عزت و سربلندی امت اسلامی تاکید داشتند البته در آن روزگار مردم نیز بار دیگر ولایت‌پذیری و اطاعت از ولی‌فقیه را با حضور بی‌نظیر خود به اثبات رساندند.
 
محمدی راد تصریح کرد: امام خمینی(ره) جمهوری را اسلامی معرفی کردند که نه یک کلمه در آن بیشتر و کمتر شده باشد زیرا در غیر این صورت اهداف گسترده این نظام و انقلاب بر هم می‌خورد.
 
وی با بیان اینکه 12 فروردین روز اقتدار و عزت ایران در بین کشورهای دنیاست، اذعان داشت: اگر هم‌اکنون جمهوری اسلامی در دنیا به یک ابرقدرت علمی، دینی و فرهنگی تبدیل شده که با وجود همه تهدیدها و تحریم‌ها با صلابت بر روی پای خود ایستاده و انقلاب را به مرزهای دور صادر می‌کند، به برکت خون شهدا، رهنمودهای امام امت و درایت و آگاهی رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار