سید حسین صابری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، به نام گذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره و تصریح کرد: باید شاکر خداوند باشیم که در نظامی زندگی می کنیم که در راس آن ولی فقیه شجاع، مدیر و مدبری قرار دارد که در همه شرایط و حوادث، هدایتگر جامعه به سمت فلاح و رستگاری است که با وجود نعمت ولایت و با توکل بر خدا کمترین دغدغه ای در هیچ زمینه ای به خود راه نمی دهیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری با توجه به اینکه شیطنت های پشت پرده دشمن را بسیار دقیق تر و بیشتر از خودشان متوجه می شدند، از چندین سال قبل به مباحث اقتصادی عنایت خاصی داشتند و به تناسب این مسایل نام گذاری سال را انجام می دادند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ابعاد داخلی و خارجی نام گذاری سال جدید بیان داشت: از نظر داخلی دو انتخابات سراسری داریم که نماد عینی مردم سالاری دینی و نماد دقیق مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است، به گونه ای که در هر روستایی که 100 نفر جمعیت دارد، با تشکیل شورایی، با کمک مردم نسبت به تعین سرنوشت و اداره روستای خود می پردازند.
صابری به لزوم توجه جدی به بحث انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: در انتخابات ریاست جمهوری با توجه به پشت سر گذاشتن 34 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و فراز و نشیب های متعدد، امروز به مرحله ای از رشد و توسعه و اثر گذاری رسیده ایم که اگر با درایت عمل کنیم، ارتقای جدی به دنبال دارد و اگر کوچکترین غفلتی بکنیم، یک بازگشت غیر بخشودنی خواهد بود.
وی افزود: در سال حماسه سیاسی باید همه با هم همت کنیم که حضور پر رنگ مردم در انتخابات را داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به نقش مردم در انتخابات اشاره کرد و ادامه داد: اینکه چه کسی انتخاب می شود مهم نیست؛ بلکه مهم این است که حماسه حضور پر رنگی داشته باشیم تا دنیا بداند علی رغم همه شیطنت های خارجی و کم عقلی بعضی از کج فهم های داخلی، مردم ما هوشیار و بیدار در صحنه و گوش به فرمان ولایت حضور دارند و به سمت جلو حرکت می کنند و با حضور جدی و پر رنگ خود در انتخابات برگ زرینی بر افتخارات خود خواهند افزود.
صابری به نگاه خارجی حماسه سیاسی اشاره کرد و گفت: امروز همه دنیا به ما چشم دوخته اند که در عرصه های مختلف چه می کنیم و هر چه حضور مردم در صحنه بیشتر باشد روی سیاست های خارجی و نوع مبادلات ما نیز تاثیرگذار است.
وی با اشاره به بحث حماسه اقتصادی، اسلام را دینی فراگیر دانست که در همه ابعاد زندگی بشر از جمله بعد اقتصادی دارای راه کارها و راه حل متفاوت و مفیدی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به تاکید اسلام بر تولید اشاره کرد و گفت: اسلام هیچ جا فقر را تجویز نکرد؛ بکله راه کارهایی را نیز برای رشد و تحول و توسعه همه جانبه ارائه کرد و علاقه مند است که مردم از رفاه مقبول و مطلوبی برخوردار باشند.
صابری افزود: رهبر انقلاب نیز که بحث حماسه اقتصادی را مطرح کردند به این معناست که از مرحله صرفه جویی و همت و جهاد اقتصادی بالاتر رفته و در مرحله حماسه سازی کردن و خلق اقداماتی هستیم که بتواند برای دیگران هم الگو شود.
وی ادامه داد: خلق حماسه در عرصه اقتصاد منوط به تلاش در جهت کاهش مصرف محصولات خارجی و قطع وابستگی ها، تقویت تولیدات داخلی و ارتقا بخشی کمی و کیفی به تولیدات داخلی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از اشکالات اقتصاد کشو را ضعف کیفیت ها و صنعت بسته بندی و ذخیره سازی مطلوب و وابستگی به نفت دانست و گفت: باید تلاش شود با تکیه بر تولید داخلی میزان وابستگی به نفت را کم کنیم تا بتوانیم با تکیه بر هر آنچه در کشور داریم با بیگانگان مقابله کنیم.
صابری مهم ترین رکن در تحقق نام گذاری سال به حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی را وحدت، همدلی، هماهنگی، همراهی، رعایت قانون و اصول و پرهیز از تشتت و تفرقه هایی دانست که ناخواسته بوجود می آید و در پایان خاطرنشان کرد: پیروزی ما در دوران دفاع مقدس و انقلاب در سایه همین وحدت و همدلی بود و تداوم انقلاب و این نهضت عظیم نیز در سایه همین وحدت و همدلی است.