حضرت زهرا(س) مدافع حریم ولایت بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۱۱۵
آیت الله صدیقی:

حضرت زهرا(س) مدافع حریم ولایت بود

آیت الله صدیقی گفت: حضرت زهرا(س) سنگر دفاع از حریم ولایت و دژ محکم حمایت از رهبری دینی و قهرمان بی‌بدیل فرماندهی جنگ نرم، خط شکن قدرتمند خاکریز ولایت بودند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام صدیقی در تجمع بزرگ دانشجویان که به مناسبت ایام فاطمیه در جوار شهدای گمنام دانشگاه امام حسین (ع) برگزار شد گفت: حضرت زهرا (س) سنگر دفاع از حریم ولایت و دژ محکم حمایت از رهبری دینی و قهرمان بی‌بدیل فرماندهی جنگ نرم، خط شکن قدرتمند خاکریز ولایت بودند بانویی که جان به کف، بسیجی، عاشق و فدایی ولایت بود و زینبی تربیت کرد که مهندسی رساندن پیام شهیدان و زنده نگهداشتن خون عاشورایان را به عهده گرفت و پرچم کربلا را بعد از ابوالفضل (ع) به دوش گرفت و جهان را مدهوش شجاعت و ایمان و اخلاص خود نمود.


وی افزود: حضرت زهرا (س) هم ردیف با انبیاء و ائمه و یک شخصیت عرشی و ملکوتی و پرورش‌دهنده دو امام معصوم بود که یکی افشاگر جریان نفاق معاویه و پرونده بنی‌امیه بود و ظلم‌ستیزی را در جبهه جنگ نرم پیش برد و اسلام را از یک پیچ خطرناک عبور داد و پرچم را برای یک جنگ خونین و تمام عیار به دست امام حسین (ع) داد و امام حسین (ع) نیز پرورش یافته همین بانوی بالامقام بود.


حجت‌الاسلام صدیقی با اشاره به اینکه حضرت زهرا (س) هم خود جهادگر، مبارز و مجاهد بود گفت: ایشان عارفه‌ای بود که برای عشق و عرفان گاهی در محراب عبادت آنچنان محشری برپا می‌کرد که پیامبر (س) در وصف ایشان فرمودند فاطمه بضاعت و سرمایه من است. امروز شما بسیجیان سنگرنشینان و خط‌نشینان به حضرت زهرا (س) تأسی کرده‌اید سرمایه اصلی کشور این جوانان با روحیه فاطمه‌ای است که هر گاه نظام اسلامی را در خط ببینند همانند صدیقه طاهره جوانیشان را سپر قرار داده و در این راه مقاومت می‌کنند.


این استاد اخلاق اشاره کرد: پیامبر ((ص) حضرت زهرا (س) را سرمایه خودش بیان می‌کند که اگر این سرمایه نبود بازار توحید کساد می‌شد و ایشان مبارزه‌گر با نفاق و تزویر و دورویی‌هاست اگر فاطمه (س) علی (ع) نبود اگر علی (ع) نبود اسلام هم نبود و پیامبر ایشان را برای محافظت از ولایت امیرالمومنین (ع) تربیت کرد و اسلام حضرت زهرا (س) اسلام مبارزه شهادت و ولایت است اگر جوانان کشور ما در هشت سال دفاع مقدس زیر پرچم ولایت و عشق به شهادت مقاومت نمی‌کردند آیا امروز مساجد پررونق و شبهای احیا و نماز جمعه و یا انرژی هسته‌ای و صنعت و تکنولوژی و ماهواره داشتیم خیر اگر حضرت زهرا (س) و فرهنگ ایشان نبود این چنین نمی‌شد امروز این فرهنگ در چهره‌های شما جوانان فاطمی دیده می‌شود و امروز شما پشتیبانان ولایت هستید.


امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه اگر فاطمه (س) نبود بصیرت نبود و منافقین غاصب کار را در آن روز یکسره می‌کردند افزود: رسواگری و استیضاح و خطبه‌خوانی حضرت دست آنان را رو کرد و جدا کردن دین از سیاست جدا کردن خداوند از زندگی بشر است و آنکه این فرهنگ را استمرار بخشید حضرت زهرا (س) بود که اسلام را از خطر محافظت کرد و در نتیجه زندگی و حیات معنوی و حقوقی پیامبر باقی ماند حقیقتی که برای نسل ولایت‌مدار صابر و استکبارستیز ما درس و الگو است همان قیام نورانی و عبادت عاشقانه حضرت زهرا (س) در محراب بود که وجود مبارکشان هنگام نماز حالت لرزش پیدا می‌کرد پیامبر با ذکر این نکات به ما می‌گوید که ارتباط با خدا پایه همه موفقیت‌هاست بدانید که ارزش شما به تقوی و بندگی و عرفان شماست.


حجت‌الاسلام صدیقی خاطرنشان کرد: این اسلحه و نیروی هسته‌ای نیست که دشمن را می‌ترساند بلکه این نورانیت و شب‌زنده‌داری شماست شب‌ها از خداوند نیرو بگیرید و روزها حماسه‌آفرین باشید این حماسه سیاسی و اقتصادی و صنعتی همه ریشه در اشک‌ها و شب‌زنده‌داری‌های شما دارد.


وی در پایان با ذکر این نکته که افرادی که دم از سازش با امریکا می‌زنند یا طمع یا ترس دارند متذکر شد: اما بسیجی که خود را فدای ولایت می‌کند نه می‌ترسد و نه طمع دارد این همان رموز ترسیم شده با مبارزه حضرت زهرا (س) است عرفان، عبادت و عشق به خداوند بود که حماسه دفاع از حریم ولایت را رقم زد و شما یادگاران شهدا رنگ و بوی حضرت فاطمه (س) را دارید و این حضور شما تبعیت و استقامت در ولایت‌مداری و اعلام حضور تا آْ‌خرین لحظه در جهاد نرم و سخت است.


همچنین در این مراسم صابر خراسانی به مرثیه‌سرایی پرداخته و پس از آن عزاداران فاطمی با روضه‌خوانی روح‌الله بهمنی و نوحه‌سرای عبدالرضا هلالی به عزاداری پرداختند.



 

پربازدیدترین آخرین اخبار