آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۲۸۲
پورمحمدی در مشهد:

شعار درون ستادم «رای حلال» است/تعداد کاندیداها را کاهش می‌دهیم

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: قرار است در نهایت تعداد کاندیداها را کاهش دهیم تا فضای انتخابات شفاف‌تر شود و مردم راحت‌تر انتخاب کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت‌الاسلام پورمحمدی عصر امروز در همایش تحلیل فضای سیاسی کشور که در محل هتل گلستان مشهد برگزار شد اظهار کرد: دغدغه جدی ما مسئله تورم و گرانی است و این بحث گرانی‌ها همه ما را درگیر کرده است.
 

 

وی افزود: ما در گام اول باید جلوی تورم را بگیریم که این تورم با تزریق نقدینگی اتفاق افتاده است.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: به سرعت باید به حمایت از تولید بپردازیم تا تولید بتواند با رسیدن به جایگاه مناسبش جلوی تورم را بگیرد و با افزایش کالا گرانی‌ها نیز مهار شود.


وی همچنین با بیان نظرش در مورد هدفمندی یارانه‌ها تأکید کرد: یارانه‌ها باید حتما برای بخش‌‌های از جامعه که زندگی شان با سختی اداره می‌شود ادامه پیدا کند.
 

پورمحمدی اظهار کرد: در 17 ماه گذشته صدهزار میلیارد تومان یارانه پرداخت شده و این پول به جای اینکه باعث رفاه، ایجاد اشتغال و آسایش مردم شود برضد خودش عمل کرده است.


وی همچنین با اشاره به مسکن مهر، این کار را عملی خوب دانست و بیان کرد: بانک مسکن 30 هزار میلیارد تومان برای استفاده در مسکن مهر از بانک مرکزی برداشت کرده است که اگر بخواهند این پول را با سودش بازگرداند مبلغ بسیار زیادی خواهد شد.


نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: برای بازگرداندن اخلاق به سیاست اول باید از خودمان شروع کنیم و دروغ نگویم، تهمت نزنیم و از راه‌های غیرقانونی برای رسیدن به هدفمان استفاده نکنیم به همین دلیل بنده هم شعار درون ستاد خودم را رای حلال انتخاب کرده‌ام.
 

وی همچنین با اشاره به جایگاه مشهد در کشور عنوان کرد: مشهد دارای یک جایگاه ویژه در کشور است و ظرفیت‌های متعددی برای پیشرفت دارد و باید خودش پیشتاز اقتصاد کشور باشد و ما باید زمینه‌های این پیشرفت را آماده کنیم.


پورمحمدی افزود: من بنایم این است که بسترهای توسعه را ایجاد کنم و یک رقابت شدید را بین استان‌های کشور به وجود بیاورم که این کار با تمرکززدایی و تصدی‌گری دولت اتفاق خواهد افتاد.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و توصیه‌های ایشان در سال‌های گذشته اظهار کرد: اگر ما توصیه‌‌های رهبری را جدی گرفته بودیم و پیگیری می‌کردیم حتما امسال وضعیت بهتری داشتیم.


وی افزود: دنیا فکر می‌کند مردم از انقلاب فاصله گرفته‌اند و حضور گسترده مردم در انتخابات به دنیا خواهد فهماند مردم ایران پای انقلابشان ایستاده‌اند.


پورمحمدی بیان کرد: اگر مردم در انتخابات شرکت بالایی داشته باشند این خودش نشان‌دهنده اتحاد ما است.


کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اگر منتخبی بیاید که برنامه های خوبی داشته باشد و قول‌هایش را عملی کند و جدی وارد عرصه کار شود حماسه سیاسی و پس از آن حماسه اقتصادی اتفاق خواهد افتاد.


عضو ائتلاف پنج‌نفره اصولگرایان بیان کرد: اگر اصولگرایان بتوانند روی یک نفر در انتخابات تمرکز کنند کار خیلی خوبی است ولی وقتی تشکل‌های مختلفی داریم و یکسری افراد هم به صورت آزاد شرکت می‌کنند کاری نمی‌شود کرد.


وی افزود: قرار است در نهایت تعداد کاندیداها را کاهش دهیم تا فضای انتخابات شفاف‌تر شود و مردم راحت‌تر بتوانند انتخابشان را انجام دهند.


پورمحمدی همچنین در اظهار نظری در مورد اینکه یکی از مسئولان گفته بود هیچ کس حق ندارد انتخابات را مهندسی کند اظهار کرد: این حرف خوبی است که هیچ کس نتواند از امکانات و ظرفیت دولتی استفاده کند و در انتخابات تأثیر بگذارد و انتخابات را مهندسی کند و این مردم هستند که حق دارند انتخابات را مهندسی کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار