جعفرسبحانی، مدیراجرایی جشنواره در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: جلب مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت و توانمندیهای شورایاران و بهرهمندی از توان مدیریت شهری در توجه بیشتر به زیبایی و آراستگی کوچهها را از دیگر اهداف جشنواره کوچههای زیبا دانست.
وی افزود: پیش از برگزاری جشنواره، پارامترها و شاخصهای یک کوچه زیبا را احصاء کردیم و به 60الی 70 شاخص رسیدیم که از بین این تعداد، 35 پارامتر برای بخش نهایی انتخاب شد.
سبحانی با بیان اینکه به این35 پارامتر براساس اولویت امتیاز داده شده است، گفت: قصد ما از برگزاری این جشنواره نشان دادن تلاش شهروندان بوده و فعالیتهایی که شهرداری برای زیباسازی انجام داده ملاک امتیازگیری نیست.
وی ادامه داد: شرکت در مسابقه به این صورت است که شورایاران فرمهای مخصوص جشنواره را با توجه به ملاکهای ارزشیابی پر میکنند و به دبیرخانه جشنواره ارسال مینمایند.
مدیر اجرایی پروژه «کوچههای زیبا» تصریح کرد: داوران جشنواره فرمها را امتیازدهی میکنند و نهایتاً در هرمنطقه شهرداری 3 کوچه زیبا برای شرکت در بخش مسابقه انتخاب میشود.
وی افزود: در مرحله بعد از بین این تعداد 22 کوچه به عنوان زیباترین کوچههای شهر برگزیده خواهند شد.
سبحانی از برگزاری اختتامیه جشنواره در پایان اردیبهشت خبر داد و گفت: اهالی کوچههای انتخاب شده در اختتامیه مورد تقدیر قرار میگیرند و جایره و مزایایی مثل تخفیف در عوارض برای ساکنان کوچههای زیبا در نظر خواهیم گرفت.