کد خبر:۲۳۵۰۹۵

ارسال بالغ بر 400 مقاله به دبیرخانه کنگره «بهداشت و بیماری‌های اسب» در دانشگاه شیراز

عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز گفت: بالغ بر 400 مقاله به دبیرخانه کنگره «بهداشت و بیماری‌های اسب» ارسال و پس از داوری توسط اساتید متخصص، 313 مقاله برای ارائه پذیرفته شد.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علیرضا رعایت جهرمی امروز در افتتاحیه کنگره ملی «بهداشت و بیماری‌های اسب» در دانشگاه شیراز تصریح کرد: به دنبال فراخوان بالغ بر 400 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال و پس از داوری توسط اساتید متخصص 313 مقاله برای ارائه پذیرفته شد.

 

وی افزود: 74 مقاله در قالب سخنرانی و 239 مقاله به صورت پوستر در مدت دو روز برگزاری کنگره ارائه می شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز بیان داشت: آزمون های پیش از خرید و پیش از مسابقه، لنگش، مدیریت و بیماری های تولید مثل، بیهوشی، جراحی و تصویربرداری، قلب و تنفس، مایع درمانی، گوارش و کولیک، پرورش، اصلاح نژاد و تغذیه و بیماری های داخلی-عفونی از محورهای اصلی این کنگره به شمار می رود.

 

ابوتراب طباطبایی نائینی، دبیر علمی کنگره «بهداشت و بیماری‌های اسب» نیز در ادامه این مراسم گفت: توصیه های اکید و مکرر دینی در ارتباط با اسب و سوارکاری و همچنین اهمیت آن در فرهنگ و آیین ایران باستان از دیرباز این مهم را به عنوان یک ضرورت مطرح کرده است.

 

وی افزود: خاستگاه ورزش چوگان و برخی نژادهای این حیوان نجیب از کشور ایران همراه با شهرت جهانی آن دلیل واضحی بر این مدعاست.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز تصریح کرد: امروزه پیشرفت علوم و صنایع وابسته به اسب در جهان آن را به عنوان صنعتی گسترده شناسانده و میلیون‌ها دلار در این زمینه در حال سرمایه گذاری و تبادل است.

 

طباطبایی بیان داشت: از اسب در زمینه های ورزشی، تولیدی و تهیه واکسن و سرم های انسانی و دامی استفاده می شود.

 

وی گفت: در سال 1375، اولین کنگره «بهداشت و بیماری های اسب» به میزبانی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در تهران برگزار شد.

 

لازم به ذکر است، رضائیان‌زاده، مدیرکل دامپزشکی فارس؛ تفتی، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز و رئوفت، مسئول نظام دامپزشکی استان از دیگر سخنرانان افتتاحیه کنگره ملی «بهداشت و بیماری های اسب» بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار