سید حسین صابری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، به بررسی ابعاد مختلف اصلاح سبک زندگی پرداخت و گفت: آداب و رسوم پرهزینه ای که در زندگی ما وجود دارد، روش های اجرایی و حتی برخی از عزاداری هایمان باید معنا دار و پرمحتوا تر بوده و از هزینه های غیر ضروری در این مراسم ها خودداری کرد.
وی افزود: در جلسه ای که با حضور بزرگان و فرهیختگان شهر به منظور عملیاتی کردن فرمایشات رهبر معظم انقلاب برگزار کردیم، به پاسخ گویی و ارائه راهکار در مورد وظیفه ما در مصرف تولید داخلی و ارتقای کیفی تولیدات خودمان، راهکارهای کنترل و جلوگیری از ورود کالاهای خارجی در جهت اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی مصرف و تحقق اقتصاد مقاومتی پرداختیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: اصلاح سبک زندگی یک بخش و از موثرترین راه های تحقق اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی است که اگر این کارها را به خوبی انجام دهیم، سربازان خوبی برای اجرای اقتصاد مقادمتی و حماسه سازان اقتصادی خوبی خواهیم بود.
صابری به بررسی نقش تبلیغات در شکوفایی اقتصاد اشاره کرد و گفت: برخی از تبلیغات شهری و تلویزیونی ما با اقتصاد مقاومتی سازگاری ندارد.
وی به لزوم تقویت کیفی و کمی کالاها اشاره کرد و افزود: ما باید در جهت ارتقای کمی و کیفی تولیدات خود حرکت کنیم و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد کم کاری را آفت پیشرفت دانست و گفت: قرآن وقتی می فرماید وای بر کم فروشان، فقط خطابش به فروشندگان نیست بلکه به اداری ها هم می گوید، به مسئول جایگاه پمپ بنزین و به کارمندی که ممکن است از سر و ته کارش بزند، به خانم خانه و به هر کسی در جامعه می گوید، زیرا اصلاح سبک زندگی همه جامعه را شامل می شود.
صابری تصریح کرد: اگر این اصلاح سبک زندگی و کنار گذاشتن برخی از نا مطلوبی ها و حرکت به سمت خوبی ها و الگوسازی در همه زمینه ها از جمله مسائل اقتصادی اتفاق بیفتد، برای همه ملت ها، نهضت های آزادی بخش و برای کشورهای اسلامی و آزادی خواهان سراسر دنیا الگویی ملموس خواهد بود.