آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۲۲۲

آمادگی گروه جهادی دانشگاه لرستان برای اعزام به مناطق زلزله زده بوشهر

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان از آمادگی گروه جهادی شهید حجت اله... رحیمی این دانشگاه برای اعزام به مناطق زلزله زده بوشهر خبر داد.
احمدنیا در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد گفت: در راستای تسریع در امر بازسازی مناطق زلزله زده استان بوشهر گروه جهادی شهید حجت الله رحیمی دانشگاه لرستان این آمادگی را دارد که در راستای ارائه خدمات عمرانی، آموزشی و فرهنگی به زلزله زدگان به این مناطق اعزام شود.
 
وی افزود: با توجه به شرایط جوی حاکم بر بوشهر و هوای گرم و شرجی آن ضرورت دارد که تا پیش از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مسئولان با بکارگیری تمام ظرفیت ها بویژه ظرفیت دانشجویان جهادی نسبت به تسریع در ساخت و ساز منازل زلزله زدگان اقدام نماید.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: ظرفیت اعزام 60 نفر از دانشجویان جهادی دانشگاه لرستان به مناطق زلزله زده استان بوشهر وجود دارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار