آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۴۷۴
توسط دانشجوی بردسیری؛

سیستم آبیاری و سمپاشی هوشمند اتوماتیک اختراع شد

دانشجوی دانشگاه آزاد بردسیر موفق به اختراع دستگاه «سیستم آبیاری تحت فشار اتوماتیک و هوشمند با قابلیت امکان سمپاشی اتوماتیک و مکانیزه» شد.

محمد حسین آرمند در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بردسیر، از اختراع «سیستم آبیاری و سمپاشی هوشمند اتوماتیک» خبر داد و تصریح کرد: صرفه جویی در مصرف آب، امکان انجام آبیاری بدون حضور دائم در محل زمین کشاورزی و امکان استفاده از انرژی های نو از مهمترین مزایای این دستگاه است.


وی افزود: حدود یک سوم جمعیت جهان وابسته به آب زیرزمینی بوده و بیش از٧٠ درصد منابع آب زیرزمینی به مصرف کشاورزی می رسد که امروز توسعه کشاورزی و صنعت باعث افزایش برداشت از منابع مذکور شده و برداشت بی رویه از مخازن آب زیرزمینی موجب گردیده که سطح آب های زیرزمینی افت کند.
 
عضو انجمن مخترعین کشور بیان داشت: با این دستگاه، آبیاری به صورت یکنواخت انجام می گیرد؛ به طوریکه در مسیرهایی که به آب بیشتری نیاز دارد، با تنظیم تایمر و سنسور رطوبت سنج، دستگاه به صورت اتوماتیک آغاز به کار کرده و زمانی که میزان رطوبت و آبیاری زمین به مقدار مورد نیاز رسید دستگاه به صورت اتوماتیک متوقف می شود.
 
آرمند برنامه ریزی آبیاری برای مدت چندین ماه و یا چندین سال را از دیگر مزایای «سیستم آبیاری تحت فشار اتوماتیک و هوشمند با قابلیت امکان سمپاشی اتوماتیک و مکانیزه» اعلام کرد و ادامه داد: در موقع بارندگی، سنسورهای رطوبت سنج، دستگاه را متوقف کرده و بعد از قطع بارندگی وقتی که رطوبت زمین به حد پایینی رسید، به طور اتوماتیک دستگاه روشن می شود و این گامی مثبت در جهت صرفه جویی در بهره برداری از منابع آب زیر زمینی است.
 
وی از حمایت های دانشگاه آزاد قدردانی و تصریح کرد: «سیستم آبیاری تحت فشار اتوماتیک و هوشمند با قابلیت امکان سمپاشی اتوماتیک و مکانیزه» موفق به دریافت گواهینامه ثبت اختراع از اداره کل مالکیت صنعتی و ثبت اختراعات به شماره74620 شده است.
 
لازم به ذکر است، ثبت پنج اختراع و دریافت مدال طلا، نقره و دیپلم افتخار نمایشگاه بین المللی اختراعات ژنو 2012 و حضور در چندین نمایشگاه ملی و منطقه ای از دیگر افتخارات این دانشجوی پژوهشگر دانشگاه آزاد بردسیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار