کد خبر:۲۳۶۳۰۹
حجت الاسلام طائب:

تحریم‌های‌ اخیر، شدیدترین نوع تحریم در 34 سال گذشته است

فرمانده قرارگاه عمار گفت: تحریم اخیر دشمن تحریم نفتی است و این شدیدترین نوع تحریم در 34 سال اخیر می‌باشد.
تحریم‌های‌ اخیر، شدیدترین نوع تحریم در 34 سال گذشته است
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، حجت الاسلام مهدی طائب شب گذشته در جمع هنرمندان و سرگروه های حلقه های صالحین خراسان جنوبی اظهارداشت: خداوند به انسانها توانمندی و هنر های زیادی داده است اما متاسفانه برخی این هنر ها را در خدمت شیطان بکار می گیرند.
 
وی به موضوع تورم و تحریم ها پرداخت و افزود: اصل و ریشه گرانی ها بدون شک تحریم ها است.
 
فرمانده قرارگاه عمار با بیان اینکه دشمن از همان بدو پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است، افزود: آن دوران تحریم کالا بودیم و فقط کالا به ما نمی فروختند اما پول داشتم و می توانستیم با وارد کردن کالا از دیگر کشور ها تحریم ها را دور بزدیم؛ اما تحریم اخیر دشمن تحریم نفتی است و این شدیدترین نوع تحریم در 34 سال اخیر می باشد.
 
طائب تصریح کرد: دشمن را نجات خود را در همین تحریم ها دید اما به فضل پروردگار تحریم های دشمن اثر معکوس دارد و به جای فلج کردن ایران می رود که خودشان را نابود کند.
 
وی افزود: رهبر معظم انقلاب از زمان ریاست جمهوری آقای هاشمی می فرمودند که باید اقتصاد کشور را از نفت جدا کنیم.
 
فرمانده قرارگاه عمار یکی از راه حل های دشمن برای به زانو در آوردن ایران را موضوع تهاجم فرهنگی دانست و اظهار داشت: هرچه آنها این تهاجمات را بیشتر کردند اعتکاف ها در ایران بیشتر می شد.
 
طائب با اشاره به اینکه آمریکا به امید غارت نفت عراق به این کشور حمله کرد گفت: جنگ آمریکا در عراق یک پروژه 6 ساله بود برای غارت نفت این کشور و آمریکا در عراق حدود 4 هزار میلیارد دلار خرج کرد اما یک چاه نفت نتوانست بزند و در نتیجه عراق را ترک کرد.
 
وی همچنین به موضوع انتخابات اشاره و تصریح کرد: مردم بصیر ایران باید در انتخابات 24 خرداد92 فردی را انتخاب کنند که راه حل برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی را در مذاکره با آمریکا نداند بلکه به حرکت در آوردن چرخه تولید داخل را راه حل مشکل دانسته باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار