کد خبر:۲۳۶۵۴۸
میزگرد دانشجویی دانشگاه لرستان؛
شیرالی: رهبر انقلاب فصل الخطاب تفکر اصولگرایی است
یک فعال دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: فصل الخطاب جریان اصولگرایی، مقام معظم رهبری است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، محمد رضا شیرالی دیروز در مناظره – میزگرد دانشجویی با عنوان «اصول اصولگرایی و اصلاح طلبی» که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد، با بیان اینکه جریان اصلاح طلب فاقد هر گونه رهبری است، تصریح کرد: فصل الخطاب جریان اصولگرایی، رهبری است و حرف رهبر انقلاب را حرف آخر می داند.
وی با تاکید بر اینکه مشی احمدی نژاد در دولت دهم و مواضع لاریجانی، رئیس قوه مقننه را در جریان فتنه 88 خارج از مشی تفکر اصولگرایی می دانیم، افزود: متاسفانه احمدی نژاد در دولت دهم از مشی ای که در اطاعت از ولایت در دولت نهم داشت، عدول کرد و امروز بسیاری از حامیان او در جریان اصولگرایی جزء مخالفانش محسوب می شوند.
این فعال دانشجویی گفت: اصلاح طلبان در سال 88 با شکستن تمام پل های پشت سر خود دیگر در انتخابات پیش رو جایی ندارند و خیلی از آنها رد صلاحیت خواهند شد؛ در هر حال جریانی که مدعی است شورای نگهبان، نظام و رهبری را قبول ندارد، چگونه می تواند در انتخابات نقش ایفا کند.
شیرالی از اصلاح طلبان به عنوان عاملان فتنه 88 یاد کرد و ادامه داد: ما مخالف اصلاح نیستیم، اما معتقدیم که اصلاح باید در قالب اصولگرایی صورت بگیرد.
وی اضافه کرد: ایرادی که به جریان اصلاح طلبی وارد است این است که هیچ وقت نمی توانند زیر یک پرچم قرار بگیرند، چرا که پایه و اساس در این جریان شخص است، به گونه ای که خاتمی، عارف و یا سروش هر یک تعریفی از اصلاح طلبی را ارائه می کنند.
کواکبیان ایده ای برای اداره کشور ندارد
این فعال دانشجویی دانشگاه لرستان در ادامه گفت: کواکبیان نه تنها ایده و برنامه ای برای اداره کشور ندارد، بلکه ظرفیت بسیار ضعیفی هم در بحث مدیریت دارد.
وی با اشاره به اینکه نه اصلاح طلبان کواکبیان را قبول دارند و نه کواکبیان اصلاح طلبان را، تصریح کرد: اصلاح طلبان کسانی هستند که حتی به مذاکره مشروط با آمریکا قانع نمی شوند و خواستار مذاکره بدون شرط هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.