کد خبر:۲۳۶۶۰۸
بنیانیان در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

«فردی» در شاگردپروری و توسعه اندیشه ذره‌ای کوتاهی نکرد

رئیس سابق حوزه هنری گفت: فردی در شاگردپروری و توسعه اندیشه ذره‌ای کوتاهی نمی‌کرد، حتی گاهی راهنمایی وی به قدری گسترده بود که آن کتاب را ...

حسن بنیانیان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مهم ترین ویژگی امیرحسین فردی را اهتمام و توجه ویژه اش به امر تربیت و آموزش بیان کرد.

 

وی گفت: این عزیزان از متن انقلاب به فکر هنر اسلامی بودند و در کوران حوادث پختگی پیدا کردند؛ این بزرگواران به درستی دریافت کردند امر تربیت و سازندگی انسان از دوران کودکی شروع می‌شود.

 

رئیس سابق حوزه هنری افزود: از نکات ویژه این افراد این است که  با وجود کم‌توجهی‌هایی که در بافت فرهنگی ما نسبت به این موضوع هست، با گذشت و فداکاری خود، روی این موضوع کار و تمرکز کردند؛ اینها چهره‌های ارزشمندی هستند که متأسفانه یکی از بهترین‌های این عرصه را زودهنگام از دست دادیم.

 

بنیانیان با اظهار امیدواری از اینکه شاگردان امیرحسین فردی راهش را ادامه دهند، گفت: حتماً همه تلاش‌های فردی در راه تربیت نسل تازه برای انقلاب، بدرقه راه او است.


وی افزود: به هر حال فردی یک چهره بنام در عرصه ادبیات کودک و نوجوان می باشد که تعداد این افراد در کشور بسیار محدود است؛ دلیل این تعداد کم این است که به طور شایسته اهمیت تربیت و فرهنگ‌سازی را دریافت نکرده ایم، بنابراین قدر این ‌گونه چهره‌ها را نمی دانیم و از آنها بهره‌مند نمی شویم.


رئیس سابق حوزه هنری در خصوص تلاش فردی در راه کشف استعدادهای جوان افزود: ‌این ویژگی‌ انسان‌های مخلص است که خودشان را نمی‌بینند.

 

بنیانیان با بیان اینکه اگر خدا توانمندی و استعدادی به امثال فردی داده دوست دارند، این استعداد را تکثیر کنند؛ زیرا نیتشان انقلاب است، گفت: این افراد از خودشان بیرون آمده‌اند و هنرمندی نیستند که دلشان بخواهد دیگران نباشند تا خودشان برجسته شوند.


وی  در توضیح این مطلب تصریح کرد: اساساً فردی روی این مسئله که من هنرمند هستم توقف نداشت؛ یک چهره مسلمان انقلابی بود که خداوند به او استعداد هنری داده بود و به همین دلیل می‌خواست این ظرفیتش را تکثیر کند.

 

رئیس سابق حوزه هنری افزود: نشانه این ویژگی نیز این بود که در شاگردپروری و توسعه اندیشه ذره‌ای کوتاهی نمی‌کرد، حتی گاهی راهنمایی وی به قدری گسترده بود که آن کتاب را باید به نام خود ثبت می‌کرد، اما با فداکاری موجب می شد آن جوان شکوفا شود.

 

بنیانیان گفت: این موارد نشانه فرهیختگی واقعی یک انسان مسلمان است که از خود عبور می‌کند؛ امیرحسین فردی یکی از همین انسان ها بود که علاقه داشت شاگر پرورش دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار