به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از مشهد، مهدی وطن پرست صبح امروز در مراسم افتتاح نهمین نمایشگاه منطقه ای نماز در سالن اجتماعات جوانبخت دانشگاه آزاد قوچان بیان داشت: آنچه که امروز به نمایش گذاشته شده است، تظاهر عقاید دینی دانشجویان بود که با برگزاری بیشتر اینگونه نمایشگاه ها می توان به فرهنگ عمیق اسلامی جذب بیشتری داشت.
وی افزود: گسترش و برپایی نمایشگاه های نماز یکی از راه های معرفی فرهنگ ناب اسلامی است؛ چراکه هنر زبان مشترک همه اقوام، ملل و مذاهب است.
رئیس دانشگاه آزاد قوچان تاکید کرد: از مجموع 13 واحد شرکت کننده در نهمین نمایشگاه منطقه ای نماز در دانشگاه آزاد قوچان 630 اثر فرهنگی به نمایش گذاشته شده است.
وطن پرست افزود: از اثرات شرکت کننده در این نمایشگاه 75 اثر متعلق به مشهد، 60 اثر قوچان، 40 اثر گناباد، 30 اثر نیشابور، 100 اثر تربت حیدریه، 56 اثر بجنورد، 50 اثر شیروان، 17 اثر تایباد و 30 اثر قائنات بوده که یک غرفه نیز به استاد اسماعیلی قوچانی نگارنده بزرگترین قرآن خطی جهان اختصاص داده شده است.
سبک زندگی اسلامی باید در گفتار انسان ها نیز پیاده شود
در ادامه مراسم آیت الله محمد مروج، امام جمعه شهرستان قوچان گفت: سبک زندگی اسلامی که مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند باید در سبک صحبت کردن افراد نیز پیاده شود و کار فرهنگی همان بازگشت به فرهنگ اصیل اسلامی است.
وی افزود: امروزه کار از حرف و سخن گذشته و باید به عمل برسیم؛ مثلا اگر در مدرسه یا دانشگاهی مسئولان مربوطه در نماز جماعت حضور نداشته باشند دانشجو و دانش آموز نیز حضور کم رنگی خواهد داشت.
امام جمعه قوچان با اشاره به این موضوع که خداوند در قرآن فرموده است که کارها را در ابتدا از خود و خانواده خویش آغاز کرده و باید نسبت به آنان مسئولیت داشت، تاکید کرد: استاد در دانشگاه تمام دانشجویانش مطیع او شده و استاد نسبت به آنان دارای مسئولیت است و انبیاء در حد بالا مسئولیت پذیر بودند که استاد و معلم نیز باید اینگونه باشد.
مروج بیان داشت: خداوند برای هیچ عملی مثل جهاد، روزه و زکات دعوت نامه نفرستاده؛ اما برای نماز دعوت نامه فرستاده است و هر که صدای موذن را شنیده و نماز نخواند، مشکل دارد.
وی در پایان خاطرشان کرد: نماز معیار قبولی دیگر اعمال است و متاسفانه امروزه جوانان حضور کم رنگی در نماز جماعت دارند و باید از مرحله تبلیغ عبور کرده و وارد عمل شویم.