فرمانده ناجا با اشاره به محتوای ماهواره ها و سعی در تغییر سبک زندگی گفت: امروز ماهواره، تهدیدی بزرگ برای خانواده های ما است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، سردار اسماعیل احمدی مقدم امروز در اختتامیه همایش ملی «خانواده و امنیت» در دانشگاه یزد، با اشاره به تاثیرپذیری و تاثیرگذاری خانواده بر جامعه و اثرات آن گفت: با توجه به فرهنگی بودن جامعه ایرانی، آموزش خانواده ها در شناخت آثار اولیه آسیب ها و جرایم بسیار موثر خواهد بود که خوشبختانه تاکنون پیشرفت ایران در به کارگیری این آموزش ها خوب بوده است.
وی بیان کرد: گرچه در جامعه کنونی تلاش در تغییر ماهیت فلسفی خانواده است و غرب نیز با گسترش تفکر اومانیسم سعی در تحول در ارزش جلوه دادن غیر ارزش ها دارد، اما در این راستا باید دانست که تغییر زندگی بشر همراه با تکنولوژی امری طبیعی است و تفریط در این تغییرات، نقش های اصیل خانواده را تحت شعاع قرار می دهد و زندگی بشر را با خطر روبرو می کند.
فرمانده ناجا تصریح کرد: تضعیف نقش خانواده موجب شده که کارهایی در این رابطه امتداد پیدا کند تا از مشکلات و تربیت های نادرست جلوگیری نماید و در این میان نیز بخش زیادی از سبک زندگی جدید، متاثر از تغییرات اجتماعی است ،چرا که گسترش شهرها و بالا رفتن سطح انتظارات، باعث می شود همسر گزینی سخت شده و سن ازدواج بالا رود که این معظل نتیجه ای جز بیشتر شدن شکست در ازدواج و طلاق ندارد.
احمدی مقدم خاطرنشان کرد: امروز ماهواره ها تهدیدی برای خانواده های ما است و این نه به این خاطر که ابزار است، بلکه بدین خاطر که محتوای آن متناسب با ارزش های ما نیست و امروز بر خلاف گذشته شبکه های خبری و سیاسی ماهواره ها پایان ترین سطح بیننده را در ده سال گذشته داشته اند، اما به جای آن فیلم ها و برنامه هایی که با هدف ترویج سبک زندگی هستند، بالاترین سطح بیننده را به خود اختصاص داده اند؛ چراکه ترویج سبک غربی در ماهواره ها دیگر از بحث بی بند و بار جنسی و دینی گذشته و از راه ساده ترین مسائل زندگی همچون پخت غذا و نوع لباس بر افکار مردم تاثیر می گذارند.
وی با بیان اینکه افزایش جمعیت سخت تر از کاهش جمعیت است، گفت: با تشویق های فرزند آوری، ایران توانسته منفی شدن سن جمعیت خود را تا حدی کنترل کند، اما قابلیت های فرهنگی نیز برای مدیریت جمعیت می تواند بیشتر مثمر ثمر واقع شود.
فرمانده ناجا ادامه داد: یکی دیگر از مهترین مشکلات که جوامع امروزی بدان گریبانگیر شده اند طلاق است، زیرا که عوارض پس از آن از جمله فرزندان تک والدینی، جامعه را به مخاطره می اندازد و جامعه امروز غرب نیز به شدت با آن درگیر است.
احمدی مقدم با اشاره به اهمیت آموزش در جامعه گفت: جامعه امروز ایرانی، فرهنگی است و در زمان آموزش به خوبی گوش فرا می دهد و در صورتی که احساس کند که این اموزش ها صادقانه، عادلانه و دلسوزانه است به خوبی و با هوشیاری کامل بدان گوش فرا می دهد.
وی در پایان بیان کرد: مردم ما به آموزش های خانواده و اجتماع در حوزه های متفاوت از جمله اعتیاد، فساد اخلاقی به خوبی واکنش نشان می دهند و از این طریق نیز می توان به بهترین نحو سبک زندگی مناسب را آموزش داد.