به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسین قربانزاده امروز در جمع خبرنگاران در دفتر این خبرگزاری در مشهد با اشاره به اینکه ائتلاف سهگانه به قوت خود باقی است، تاکید کرد: هیچ کس برای معرفی کاندیدای نهایی ائتلاف 1+2 زمان مشخص نکرده و ثبتنام هر سه نفر به معنی نقض ائتلاف میان آنها نیست.
عضو دفتر سیاسی ستاد قالیباف با اشاره به اینکه قالیباف تکنوکرات به معنای غربی آن نیست، گفت: استفاده از ابزار در راستای ارزشهای اسلامی منطبق به وحی به معنای تکنوکراسی غربی نیست.
وی با اشاره به اینکه مشروعیت، مقبولیت و کارآمدی کاندیدای نهایی ائتلاف سه گانه، مشخصه انتخاب آن خواهد بود، خاطرنشان کرد: اعضای ائتلاف، خود تعیین کننده کاندیدای نهایی خواهند بود و هیچ کس از بیرون نظری را تحمیل نمیکند؛ همچنین مقبولیت در قالب نظرسنجیها مشخص خواهد شد.
مدیرمسئول روزنامه «تهران امروز» با اشاره به اینکه افراد شاخص در ائتلاف سهگانه دارای مشخصههای لازم برای کاندیدای اصلح هستند، بیان داشت: قالیباف مثل هر شخص دیگری اجازه انجام فعالیتهای سیاسی را دارد و اقدامات سیاسی صرفاً دلیلی برای شروع زودهنگام تبلیغات انتخاباتی نیست و چنین فعالیتهایی در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری و اهداف انقلاب اسلامی برای پیوند دین و سیاست است.
قربانزاده حضور در صحنههای سیاسی را دلسوزی برای انقلاب اسلامی دانست و بیان داشت: قالیباف ستاد انتخاباتی راه نینداخته و تنها در قالب فعالیتهای سیاسی جمعیتی با عنوان پیشرفت و عدالت تشکیل داده و جلساتی برگزار کرده است.
وی با انتقاد به اینکه برخی افراد موضع گیریهای قالیباف را در زمینه فتنه محل اشکال میدانند، یادآور شد: کسانی که چنین حرفهایی میزنند یا علاقهای به شنیدن حرفهای قالیباف در زمینه فتنه ندارند و یا تحت تاثیر القائات جریانات خاص سیاسی قرار گرفته اند.
عضو دفتر سیاسی ستاد قالیباف در خصوص حضور زاکانی در ائتلاف 1+2 ادامه گفت: هر کسی ممکن است در ائتلاف سه گانه وارد شود و اساساً درب ورود ائتلاف بسته نشده است و هر کس که میزان حداقلی مقبولیت را دارا بوده و ویژگیهای اصولگرایی را داشته باشد، وارد ائتلاف خواهد شد؛ البته هنوز شخص دیگری وارد این مجموعه نشده و این به این معناست که ویژگیهای لازم را برای ورود به ائتلاف نداشته است.
قربانزاده با رد تکنوکرات بودن قالیباف گفت: استفاده از ابزار در راستای ارزشهای اسلامی با مفهوم تکنوکراسی غربی متفاوت است و اگر کسی به این شکل با ابزار مواجه شود با تکنوکراتهای غربی متفاوت خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه مردم به دنبال تغییر فضای سیاسی کشور هستند، خاطرنشان کرد: مردم از سال 76 به دنبال تغییر هستند، اما پس از مدتی متوجه شدند که به اهداف خود نرسیدند و در سال 84 نیز با همین هدف وارد عرصه شدند، اما در سال 92 دغدغه اصلی مردم تغییر شرایط فعلی جامعه است که با توجه به مدل مدیریتی قالیباف میتوان از فضای سیاستزده فعلی دور شد و مردم میتوانند بدون آزمون خطا به اهداف خود برسند.
سردبیر سابق خبرگزاری ایکنا با اشاره به پیشرفت جامعه در انتخابات و نحوه بررسی کاندیداها تصریح کرد: شاهد فضای با عقلانیت جدی در جامعه هستیم که مردم با تحقیق به دنبال انتخاب هستند و با معیارهایی که دارند به ارزیابی دولتها براساس مزایا و معایب می پردازند.
قربانزاده با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اینکه رئیس جمهوری آینده باید مزایای دولتهای قبل را داشته و فاقد معایب آنها باشد، بیان داشت: این مسئله فضای نقد معایب دولتهای گذشته را در کنار بررسی نقاط قوت به وجود میآورد.
وی در خصوص هزینه های تبلیغاتی ستاد قالیباف گفت: من سخنگوی ستاد نیستم و بعد از ثبت نام که مسئول ستاد مشخص شد، در این باره توضیح خواهند داد.
عضو دفتر سیاسی ستاد قالیباف با بیان اینکه ائتلاف سهگانه کماکان بر قوت خود باقی است، یادآور شد: بحثهایی در مورد حدادعادل مبنی بر جدا شدن او از ائتلاف مطرح میشود که این به خاطر قضاوتهای سطحی و صحبتهای افراد است که اصلاحیههای آن بعد از نشر صحبتها منتشر شده است.
تکنوکراتيسم خودش يه مفهوم غربي اونوقت تکنوکرات غير غربي يعني چي؟