آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۹۷۹
« بال‌های خیس» و پرداخت متوسطِ یک سوژه خوب؛

روایتِ آدم‌هایی که امتحان‌شان را خوب پس داده‌اند!

همان شخصیت‌هایی نماینده این روحیه و رفتارند که یک بار در عرصه جنگ آن را تجربه کرده و با تکیه بر خودباوری و عزت نفس توانستند در عرصه‌های نظامی دشمن را متوقف نموده و وادار به عقب‌نشینی کنند.
روایتِ آدم‌هایی که امتحان‌شان را خوب پس داده‌اند!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» - امیرعلی نیک اختر؛ کاری به ضعف و قوت های دراماتیکی و تکنیکی «بال های خیس» نداریم، آنچه در این مجموعه قابل اعتنا و عزت بخش است، احساسی است که در خلال تماشای داستان به مخاطب دست می دهد؛ حسی که سرشار از اعتماد به نفس و روحیه خودباوری است و نشان می دهد چقدر این مسئله در بهبود زندگی آدمیان تاثیر دارد.

 

اگرچه خودباوری و خودکفایی در مجموعه بال های خیس در سطحی عمومی و ملی و در ارتباط با پروژه های عظیم ملی روایت می شود، اما می توان آن را به سطح زندگی فردی و مناسبات اجتماعی نیز تعمیم داد.

 

آنچه در بال های خیس برجسته می شود، تقویت این روحیه در اراده و کنش آدمی است که وقتی باشد، دیگر فرق نمی کند آن شخصیت را در حوزه فردی و خانوادگی ببینیم یا ساحت های اجتماعی و علمی.

 

همت بلند دار که مردان روزگار/ از همت بلند به جایی رسیده اند؛ این شعر در بال های خیس در قالب یک داستان روایت شده و به تصویر کشیده می شود.

 

 

 

کارگردان و دست اندرکاران این مجموعه با هوشمندی در زمان تاریخی مناسبی به سراغ این قصه رفتند؛ زمانه ای که دشمنان با انواع تهدیدها و تحریم ها تلاش می کنند ما را از پای درآورند، این در حالی است که نمی دانند مهمترین رمز پیروزی یک ملت عزت نفس، استقلال و روحیه خودباوری است.

 

جالب اینکه در قصه شاهدیم همان شخصیت هایی نماینده این روحیه و رفتارند که یک بار در عرصه جنگ آن را تجربه کرده و با تکیه بر خودباوری و عزت نفس توانستند در عرصه های نظامی دشمن را متوقف نموده و وادار به عقب نشینی کنند؛ همانان اکنون در عرصه جهاد علمی با حفظ همان روحیه به مبارزه خود ادامه داده و از پای نمی نشینند.

 

از سوی دیگر تلاش شده تا در سریال موانع و ذهنیت و خطاهای شناختی که عزت نفس و روحیه خودباوری را تضعیف می کند نیز گنجانده شود؛ مثلاً در برخی از موقعیت ها شاهد ناامیدی یا خستگی شخصیت ها از ادامه مسیر هستیم، اما دوباره و اتفاقاً به خاطر همان خودباوری، برخاسته و به راه خویش ادامه می دهند.

 

 

 

به عبارت دیگر در بال های خیس تلاش شده تا نشان داده شود سرمایه اصلی و ملی ما بیش از آن که منابع طبیعی و مادی باشد، یک سرمایه انسانی – روانی است. این ثروت غنی نه در زمین و هوا و دریا که در وجود آدمی ریشه دارد و اگر ملتی بتواند این سرمایه عظیم و گنچ پنهان را کشف کرده و استفاده کند به آرمان های خود دست خواهد یافت.

 

واقعیت این است که در شرایط کنونی به تولید و حمایت چنین سریال هایی نیاز داریم تا فارغ از ایجاد سرگرمی، راه و روش عزتمندی را از طریق ظرفیت های اثربخش هنر نمایش به مردم آموزش دهد.

 

باید به تولیدکنندگان این سریال واقعاً دست مریزاد گفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
م
-
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۴
سريال بالهاي خيس خيلي سريال بديه، خيلي! آدم اصلا رغبت نمي کنه بهش نگاه کنه. عجيبه که شما انقدر ازش تعريف کرديد! نمي دونم نويسنده واقعا چي فکر کرده که به اين سريال آبگوشتي گفته متوسط!!!
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار