آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۸۲۲۲

وزیر دفاع عراق به مزدوران همدست با القاعده هشدار داد

وزیر دفاع عراق به مهاجمان مسلح و مزدوران همدست با گروه‌های تروریستی هشدار داد.
وزیر دفاع عراق به مزدوران همدست با القاعده هشدار داد

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از سومریة، وزیر دفاع عراق به مهاجمان مسلح همدست با گروه های تروریستی هشدار داد.

 

در مراسمی که برای بزرگداشت پنج سرباز کشته شده در رمادی، در دفتر وزارت دفاع با حضور فرماندهان ارتش و خانواده قربانیان برگزار شد، سعدون دلیمی، وزیر دفاع عراق گفت: در حال حاضر گروه های تروریستی با نفوذ در صفوف معترضین استان های صلاح الدین، نینوا و الانبار، از اعتراضات مسالمت آمیز مردم در راستای اهداف سیاسی خود استفاده می‌کنند و این عرصه به محلی برای کشتارها و پناهگاهی امن برای تروریست ها تبدیل شده است.

 

وی تصریح کرد: اشخاصی که در صدد سازماندهی گروه های مسلح علیه کشور هستند، بدانند ارتش عراق با تمام توان با این گروه های مسلح غیرقانونی برخورد خواهد کرد و اجازه نمی دهد فرزندان ملت قربانی توطئه های عوامل بیگانه شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار