به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدهادی ایمانیه روز گذشته در اولین جشنواره منتخبان مرکز پایش مراقبت های درمانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: سامانه «mcmc» باعث شد که ما بیشتر متوجه شویم که در بیمارستانهای ما چه میگذرد.
وی افزود: مردم ما باید متوجه شوند که پناهگاههایی وجود دارد که در هنگام ناراضی بودن به شکایات آنها رسیدگی میکنیم و با یک نرم افزار کوچک مشکلات بحرانی آنها را حل میکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه در طرح سامانه «mcmc» بیش از 50 استاد همکاری کردهاند، گفت: یک ساعت فکر و ابتکار یک عمل کافی است تا باعث کاری شود که از صد سال عبادت بالاتر باشد.
سید سجاد رضوی، مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: فعالیت همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی شیراز کمک بزرگی بوده تا ما هم در تهران این فعالیت را آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه در تهران شماره 1490 را به این امر اختصاص دادهایم، افزود: این فعالیت ارتباط بین مردم و مسئولان را بیشتر میسازد.
رضوی ادامه داد: در هر شهرستانی که بخواهد این امر اجرا شود باید پشت آن فکر و خلاقیت خود آن شهرستان نهفته باشد.
مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در بحث نظارت و حوزه سلامت پیشرفتهای سریعی در حال انجام است؛ چرا که روشهای سنتی دیگر جوابگو نیستند.
وی افزود: اگر همزمان با توسعه فنی که در حوزه سلامت است حوزه نظارت رشد نکند عقب خواهیم افتاد.
رضوی بیان کرد: بدون توسعه نظارت امکان پذیر نیست، وقتی مردم مشکلی دارند توسط 1819 میتوانند مشکلشان را به صورت آنی حل کنند که این امر موجب کاهش استرس همراهان بیماران میشود.
مدیرکل دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت در پایان سخنان خود گفت: لذت این فعالیتها را هم مردم و هم مسئولان میچشند و ما سعی در بهتر شدن آن داریم.