به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ستار هدایتخواه نماینده جبهه پایداری در جلسه نقد و مناظره با موسی پورموسوی مشاور ارشد ستاد قالیباف در سالن اجتماعات علوم پایه دانشگاه آزاد مشهد با بیان اینکه گفتمان اصلی انقلاب اسلام است خاطرنشان کرد: این گفتمانی است که براساس آموزههای دینی به وجود آمده و سعی در ایجاد تمدن اسلامی به عنوان یک الگو برای جهان دارد و انقلاب اسلامی برای رسیدن به این هدف سه مرحله را باید طی کند اول تشکیل یک حکومت بر مبنای اسلام در ایران و سپس بیداری جهان و بازگشت به اصول اسلام و نهایتا سعی در ایجاد موج گرایش به اسلام و زمینهسازی برای ظهور است.
نماینده جبهه پایداری با اشاره به اینکه حمایتهای این جبهه از دولت بر اساس تکلیف بوده است اذعان داشت: چنانچه حس شود دولت در مسیر تکلیف و فرمایشات مقام معظم رهبری حرکت می کند موردحمایت است و اگر اشتباهی از او سربزند انتقاد خواهد شد و این رویکرد برخلاف حزبگرایی میباشد که اگر کسی از حزبی باشد آنها در مقابل اشتباهات او سکوت میکنند.
هدایتخواه با بیان فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد دولت احمدینژاد گفت: احمدینژاد نظام را به ریل انقلاب برگرداندند البته در مقابل اشتباهات او نیز موضعگیری وجود دارد اما در حال حاضر نیز از نقاط مثبت وی حمایت میشود.
وی بیان ملاکهای رئیس جمهور توسط مقام معظم رهبری را شأن جایگاه رهبری دانست و خاطرنشان کرد: این مردم هستند که باید میان ملاکها و افراد تطبیق دهند و مشی رهبری همیشه حمایت از دولت ها بوده علاوه بر اینکه جهتگیریهای دولتها را مشخص میکند.
هدایتخواه با بیان اینکه در سال 88 استکبار از برخی کاندیداها حمایت کردند یادآور شد: مقام معظم رهبری میفرمایند دشمنان از 20 سال قبل برای فتنه 88 برنامهریزی کرده بودند و در شرایط فعلی نیز نباید در ایام انتخابات در فضای ابهامآلود به شعارپراکنی پرداخته شود بلکه باید گفتمانها به مردم عرضه شود و درجه خلوص نسبت به گفتمان انقلاب اسلامی مشخص گردد.
وی با اشاره به اینکه دولتهای گذشته به دنبال نهادینه کردن گفتمان امام و انقلاب نبودند گفت: برخی این نظریات را باور نداشتند و اگر هم مورد اعتقاد آنها بود به دنبال پیادهسازی آنها نبودند.
نماینده جبهه پایداری با بیان اینکه سنجش برنامههای کاندیداها در حیطه اختیارات شورای نگهبان نیست گفت: این مردم هستند که براساس ملاکها و معیارها به افراد منتخب را رای میدهند و ما وظیفه داریم تا شرایط تبیین کنیم و اجازه ندهیم که مردم تحت تأثیر شعارها قرار بگیرند.
هدایتخواه با بیان اینکه تحصیلات باقری لنکرانی تماما در ایران اتفاق افتاده است اذعان داشت: لنکرانی از ابتدای تا تخصص خود را در ایران گذرانده است برخلاف برخی افراد که فرزندان خود را به خارج از کشور میفرستند و از افتخارات وی این است که اولین کسی بود که برای مشایی و احمدینژاد نامه نوشت.
وی با تشریح عنوان ساکتین فتنه بیان داشت: کسانی که علیرغم فرمایشات مقام معظم رهبری شفاف و محکم موضعگیری نکردند مصداق ساکتین فتنهاند و وظیفه این افراد بود که عمر فتنه را برای مردم بازگو کنند و افرادی که از این مسئله کوتاهی کردند همراه فتنه میباشند.
نماینده جبهه پایداری با بیان اینکه فتنه با چهره نفاق وارد عرصه میشود گفت: افرادی میخواستند فتنه را به مخالفت با دولت تقلیل دهند اما مشخص بود که شعارها علیه نظام بود و جهت دشمنیها به سمت نظام هدفگیری شده بود.
وی با بیان اینکه «تقلب» رمز شورش در فتنه 88 بود گفت: بحث انتخابات آزاد فتنهای جدید است و کسانی که در کتابهای خود چارهای جز سکولاریزه شدن برای ایران پیدا نکردهاند افرادی هستند که مورد اعتماد نیستند.
در ادامه موسی پورموسوی با بیان اینکه انقلاب اسلامی گفتمانی است در چارچوب نظام ولایی تصریح کرد: در دوران انتخابات بحث بر سر گفتمان نیست و باید روی انتخابات بحث شود و نباید افراد را به خودی و غیر خودی تقسیم کرد.
وی فتنه 88 را محصول بیتدبیریها دانست و گفت: جمهوری اسلامی یک وسیله است که بر چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی حرکت میکند و هر دوره از انتخابات مسیر حرکت این وسیله هموار میشود که در سال 88 بیتدبیریهای مسئولین هزینههای به وجود آورد.
رئیس ستاد قالیباف با بیان اینکه وی توانمندی خدمت در عرصه ملی را دارد گفت: در دوران انتخابات نمیشود نیت افراد را خواند اما افرادی که احمدینژاد را بهعنوان کاندیدای مورد نظر رهبری معرفی میکردند باید بدانند که مقام معظم رهبری از هیچ کاندیدای حمایت نمیکند و مشی ایشان حمایت از رئیس جمهوری است.
پورموسوی با بیان اینکه نباید افراد از فتنه کاسبی کنند اذعان داشت: بحث فتنه تمام شده است و اکنون فصل جدیدی برای ملت باز شده باز شده که هدف اول افزایش مشارکت است و این را باید دانست که تا انتخابات حرفهای خوب زیاد زده میشود و احمدینژاد نیز حرف خوب زیاد میزد.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری هیچ مصداق برای مردم معرفی نمی کند گفت: معیارهای که ایشان مطرح میکنند در قانون آمده است و همه باید به آنها توجه کنیم و برخی افراد نباید از آنها به نفع فرد مورد نظر خودشان مصادره کنند و ما معتقدیم که باید اصلح انتخاب شود.
مشاور ارشد قالیباف با بیان اینکه رئیس جمهور باید شاخصهای موجهی داشته باشد یادآور شد: او باید سخت ولایتمدار و ارزشگرا در کنار اعتدال در رفتار و عقلانیت باشد که این مسئله باعث نشان دادن کارآمدی دین در اداره جامعه و مردم خواهد بود.
وی با انتقاد به جبهه پایداری در تغییر رویه خود در مورد احمدینژاد از حمایت به انتقاد اذعان داشت: در این مسئله ممکن است تقسیم کار صورت گرفته باشد که باید مورد بررسی قرار گیرد اما کاندیداها در اصول مشترک هستند بلکه اختلاف بر سر روش اجراست.